Bétera acull la XI Marxa Cicloturista AVAPACE l’11 de juny

L’Albereda Escultor Ramón Inglés de Bétera acollirà diumenge que ve 11 de juny la XI Marxa Cicloturista AVAPACE. Una prova amb més de deu anys d’història i que busca recaptar fons per a l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE). Enguany, la ciclista professional valenciana Sandra Alonso i l’exciclista càntabre Fran Ventoso seran els padrins d’honor d’una marxa que altres anys ha comptat amb la presència de llegendes d’aquest esport com Miguel Induráin, Pedro Delgado o Stefano Garzelli, entre altres. Sens dubte, una cita imprescindible en el calendari cicloturista valencià i que per a Bétera suposa “una festa esportiva carregada de solidaritat i col·laboració”, tal com ha indicat l’Alcaldessa de Bétera i regidor d’Esports, Elia Verdevío.

La XI Marxa Cicloturista Avapace arrancarà aquest pròxim diumenge 11 de juny a les 08.30h. L’Albereda Escultor Ramón Inglés serà el punt de partida i els participants travessaran les localitats de Marines, Llíria i Casinos al llarg d’un recorregut de 84 quilòmetres amb tot just 229 metres de desnivell. Un circuit pensat per a tots els públics i que culminarà de nou en L’Albereda de Bétera, on hi haurà una fi de festa amb ‘DJ’ perque les famílies puguen gaudir d’un agradable matí de ciclisme i solidaritat. L’arribada de la marxa de nou a Bétera està prevista entorn de les 12.30 hores.

En la vesprada del dissabte 10 de juny, en la mateixa Albereda Escultor Ramón Inglés, tindrà lloc l’acte de presentació de la marxa, al qual podrà acudir qualsevol aficionat que així ho desitge. En ell intervindran els padrins d’aquesta XI Edició, la ciclista Sandra Alonso i l’exciclista Fran Ventoso, així com algunes altres cares conegudes del món del ciclisme, com l’organitzador de la VCV – Volta a la Comunitat Valenciana i guanyador de La Volta a Espanya 2001, Ángel Casero.

Les inscripcions per a la marxa, així com una fila zero per a col·laborar econòmicament amb AVAPACE, romandran obertes fins dimecres que ve 7 de juny; i poden realitzar-se a través de la pàgina web de l’associació, www.avapace.org.

Bétera i AVAPACE

AVAPACE i Bétera, un any més, de la mà per a celebrar aquesta carrera que inunda de solidaritat els carrers del municipi i que ja és una cita ineludible del calendari esportiu de l’Ajuntament de Bétera, qui a través de la regidoria d’Esports, col·labora activament amb aquesta Marxa. “Té un caràcter solidari que ens ompli a tots el cor i que ens permet col·laborar i gaudir d’un dia ple d’activitats per a tots els públics en la nostra Albereda”, ha afirmat Elia Verdevío.

AVAPACE i Bétera estan directament units, ja que el municipi compta amb el Centre d’Educació Especial Verge d’Agost i el Centre de Dia “Alfàbegues” amb nombrosos usuaris que participen, al costat dels seus cuidadors, en multitud d’activitats i propostes municipals.

“Tenim la gran sort de comptar amb aquests dos centres que participen en cada proposta municipal que fem i que ens permeten compartir amb ells grans moments. Perquè, sens dubte, els equips directius i de cuidadors que conformen aquests centres realitzen una immensa labor a favor dels usuaris i de les seues famílies. Un treball impagable que es reflecteix en la cara de cadascun d’ells”, ha continuat.

Una cita esportiva, a la qual l’Ajuntament ha convidat a tota la ciutadania a participar “en aquesta bonica causa que omplirà Bétera de ciclisme i molta solidaritat”, ha finalitzat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà