Llíria celebra el certamen literari ‘Pascual Enguídanos’

La Xarxa de Biblioteques de Llíria ha organitzat la novena edició del certamen literari de relats curts en castellà i valencià ‘Pascual Enguídanos-George H. White’. El termini de presentació de les obres estarà obert des de demà, 31 de maig, i fins a l’1  d’agost.

El regidor d’Arxius i Biblioteques, Paco García, ha assenyalat que esta convocatòria “s’emmarca en un any molt especial, en el qual celebrem el centenari del naixement de l’escriptor de la nostra ciutat, Fill Predilecte de Llíria a títol pòstum, que dona nom al concurs”. Amb motiu d’este aniversari, “estem preparant una programació d’activitats, per a continuar difonent el gran llegat del precursor de les novel·les de ciència-ficció a Espanya, i que se celebraran principalment en l’últim quadrimestre de 2023”.

La participació en el certamen està oberta als majors de 18 anys residents a la Comunitat Valenciana i que no hagen sigut guardonades en l’edició de 2022.

Els treballs presentats hauran de ser inèdits i no haver sigut premiats en concursos anteriors.

L’aventura ha de ser l’eix temàtic, en qualsevol gènere i modalitat: fantasia, policíaca, històrica, ciència-ficció, western o viatges.

Els guardonats en cadascuna de les categories, castellà i valencià, rebran un premi de 800 euros i els finalistes de 400 euros.

Les bases d’este certamen estan disponibles en el web municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà