L’Eliana obri les inscripcions per al curs de monitor de temps lliure

L’Eliana torna a organitzar per a el mes vinent de juliol el curs de Monitor/a d’activitats de temps lliure infantil i juvenil (MAT) dirigit a les persones joves del municipi. Aquest programa sociocultural està dirigit a aquells de 16 a 30 anys que desitgen obtindre un títol homologat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en matèria d’oci i temps lliure.

L’objectiu del curs, que inclou 160 hores de pràctiques professionals no laborals, és organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i ateses les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

La formació s’impartirà al Centre d’Informació Juvenil (CIJ) del 3 al 28 de juliol en horari de matí, de dilluns a divendres. El curs, amb una duració total de 310 hores, és gratuït i les places s’han incrementat fins als 35 alumnes, preferentment empadronats i empadronades a l’Eliana

El període per a presentar les sol·licituds arranca dijous 1 de juny i finalitzarà dimarts 20, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i s’atendran per rigorós ordre de registre. Les persones interessades poden presentar la sol·licitud de participació al CIJ o a través de la Seu Electrònica, si es disposa de signatura electrònica.

Les bases poden consultar-se a l’àrea de Joventut de la web municipal. Qualsevol dubte o aclariment podran dirigir-se al correu electrònic elijove@leliana.es o al telèfon 96 275 80 30, marcant les extensions 121 o 163. El llistat provisional de les persones admeses i de reserva es publicarà a partir del 27 de juny.

L’edil de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que es tracta d’una oportunitat perquè les i els joves elianers puguen optar a nombroses eixides professionals i els capacita per a treballar en centres cívics, culturals, ludoteques, campaments, albergs de joventut o granges-escola.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà