Torna a l’Eliana la Fira del Comerç d’estiu

Aquest cap de setmana torna, després d’alguns anys, la Fira del Comerç d’estiu a l’Eliana i el farà carregada de música, ambientació estiuenca, photocall, zona chill out, però sobretot, de molta oferta d’establiments elianers.

En aquesta novena edició, que tindrà lloc dissabte 10 i diumenge 11 de juny al passeig Secondo Baldin, es donaran lloc una trentena d’estands que oferiran els seus productes i serveis de papereria, estètica i benestar, floristeria, roba i complements, telefonia, joieria o assegurances. A més, la restauració també serà present amb cervesa artesana, vins de celler o cocteleria, i també comptarà amb la presència de dues entitats festives: els Clavaris de la Mare de Déu del Carme i les Doloroses 2024.

L’esperada cita s’inaugurarà dissabte a les 11 del matí i acollirà un programa en directe de Ràdio Túria, el monòleg de Miki Dekai, un concert de la Unió Musical (UME) i dinar amb música d’ambient. A la vesprada obrirà a partir de les 17 hores amb un DJ, seguirà amb activitats infantils i tancarà amb les actuacions del grup ‘Nowhere Men’, tribut a The Beatles i del grup ‘Mirinda’, amb el millor del guateque dels 70.

Diumenge 11 durant el matí també comptarà amb un DJ, amb balls i animació a càrrec de l’Associació Andalusa i seguit de nou amb dinar amb música ambient. Ja a la vesprada, des de les 18 hores, continuaran les activitats infantils, l’actuació del grup ‘Los chicos de ayer’, amb la moguda del pop espanyol dels 80 i a les 20.45 es clausurarà aquesta edició amb el llançament del castell de focs artificials.

Salva Torrent, alcalde en funcions, ha convidat a tota la ciutadania a participar d’aquesta nova cita, organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb l’Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l’Eliana, que torna amb l’objectiu d’incentivar les compres per a fer costat a un dels motors econòmics més importants del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà