Les Escoles Municipals de l’Eliana obrin inscripcions per a l’estiu 

Les Escoles Esportives Municipals de l’Eliana han organitzat una àmplia oferta de cursos per a la temporada d’estiu 2023 amb l’objectiu de continuar promovent l’activitat lúdica esportiva per a totes les edats i amb especial atenció per als menors en edat escolar.

Així, les persones interessades a millorar les seues habilitats en l’aigua, bé siguen principiants o compten amb experiència prèvia, poden optar als cursos de natació, tant per a menors nascuts a partir de 2019 com per a persones adultes. S’impartirà, com cada any, a la Piscina Municipal durant el mes de juliol, els dimarts i dijous o dimecres i divendres al matí de 10 a 11 hores, o bé, els dimarts i dijous o dimecres i divendres a la vesprada de 20 a 21 hores.

Per als qui preferisquen la diversió aquàtica poden optar per aiguagim, també adaptat a diferents nivells. Amb classes per a menors nascuts a partir de 2010 i persones adultes també al juliol i al mateix emplaçament. Les classes seran de 20 a 21 hores els dimarts i dijous, o bé, els dimecres i divendres.

Per als amants del tenis, cursos intensius per a menors nascuts a partir de 2017 i persones adultes. També se celebraran durant tot el mes de juliol els dissabtes de 9 a 11 hores o bé, la primera quinzena els dilluns i dimecres o dimarts i dijous de 19 a 21 hores, en aquest cas al Poliesportiu Municipal.

El vòlei platja serà una altra de les modalitats que conjuminaran esport i diversió a les pistes d’arena del Poliesportiu. El curs intensiu, per a tots els nivells, s’impartirà del 3 al 14 juliol, amb classes per a menors nascuts a partir de 2012 i persones adultes els dilluns i dimecres o dimarts i dijous de 19 a 21 hores.

Per als joves més atrevits, nascuts a partir de 2016, la regidoria d’Esports ofereix classes de skate a la pista de Les Taules cada dissabte de juliol de 9.30 a 11.30 hores.

Per part seua, les persones adultes que busquen relaxar-se amb moviments més suaus podran inscriure’s al curs de ioga amb classes els dimarts i dijous de 9.30 a 10.30 o d’11.30 a 12.30 hores.

Totes les persones interessades a participar en algun d’aquests cursos poden consultar preus i/o reservar la seua plaça abans del 23 de juny a les oficines del Poliesportiu en horari de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores o en el número de telèfon 674 348 834.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà