Consolat de Mar, guardonat en els premis Bankia al talent musical

carles subielaL’empresa de Benaguasil ha rebut el primer premi a l’activitat empresarial

Consolat de Mar, l’empresa de Benaguasil dedicada a la venda d’instruments i accessoris musicals, ha sigut guardonat amb el Premi Bankia a l’Activitat Empresarial, organitzats per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat.

Consolat de Mar ha contribuït al llarg dels més de vint anys de treball que porta en funcionament a posar al mercat instruments de qualitat a preus assequibles per a tot el món, posar a disposició els estudiants instruments necessaris que eren absolutament elitistes: trombó, contrabaix, saxo baix, trompes naturals i col•laborar amb les societats musicals, més de 170 bandes juvenils han passat per l’auditori de Consolat de Mar en el Cicle de Bandes Juvenils.

L’empresa de Benaguasil han promocionat els músics valencians arreu del món: Alemanya, Portugal, Guatemala, Cuba, Xina i sobretot han intentat ser solidaris amb els més desafavorits mitjançant la donació d’instruments a Palestina, Nepal, Uganda, Brasil, Bolivia, Haití, Colombia, Cuba, Costa d’Ivori, Kenia, Sahara Occidental.

Carles Subiela, director i “alma mater” d’esta empresa de Camp de Túria ha donat les gràcies a tots els que ens han ajudat al llarg d’estos més de vint anys. “Heu sigut un al•licient immillorable per a seguir endavant en la promoció de la música, la cultura i l’agermanament entre les persones i els pobles”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà