Loli Hervás, María Balaguer i Pablo Català, els nous màxims representants del món faller de Benaguasil

El Camp de Túria
El passat 11 de desembre Benaguasil presentà a les que seran les representants del món faller al municipi durant les Falles de 2011.

Pau Tineo

L’acte es va celebrar a l’Auditori de la Unió Musical i va servir per a proclamar a Loli Hervás com a nova Fallera Major, mentre que María Balaguer i Pablo Catalá són els nous fallerets infantils.

Este esdeveniment va suposar també l’inauguració oficial del nou exercici faller, que comptà amb el suport total dels familiars, així com dels membres de les deu comissions falleres de la localitat. Durant l’acte, es visqueren moments de gran emoció; especialment, quan l’Auditori es posà en peu per a aplaudir i rendir pleitesia a les màximes representants del món faller.

Un altre dels moments més singulars de l’acte el va viure el president infantil, Pablo Catalá, qui no va poder vestir-se de faller per trobar-se convalescent, però que igualment va rebre mostres d’afecte de tot el públic i inclús des de la primera fila va dir unes paraules als assistents.

Compartint amb l’alegria de la jornada també estigueren presents la Reina de les Festes Patronals i el Lluís Major, així com regidors de la corporació municipal, amb l’alcalde de la localitat, Joaquín Segarra, al capdavant.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà