La Biblioteca Municipal, oberta 24 hores tot l’any

El Camp de Túria
L’equip de govern de Benaguasil ha decidit, un mes després d’haver obert les portes de la nova Biblioteca Municipal, explotar-la al màxim: és per això que romandrà oberta 24 hores al dia al llarg de tot l’any.

José García

Els estudiants del municipi poden estar ben contents, ja que l’Ajuntament de Benaguasil ha decidit obrir les portes de la Biblioteca Municipal de forma ininterropuda durant tot l’any i no només a l’epoca d’exams.

Segons explica en regidor de cultura al consistori benaguasiler, Alfonso Faus, “hem pres esta decisió pensant en els estudiants: obrint la Biblioteca Municipal, es facilita l’estudi als alumnes del poble, que no es voran obligats a anar a les seues facultats a estudiar, ja que podran fer-ho al poble”.

Així, des de les 10 del matí fins a les 20 hores pot anar qualsevol persona a la sala d’estudi de la Biblioteca; a partir d’eixa hora, només podran accedir les persones que tinguen el carnet que l’Ajuntament i que t’autoritza a utilitzar la sala d’estudi.

“La mesura ha tingut bona acollida i s’ha incrementat el nombre d’usuaris”, comenta Faus. La Biblioteca Municipal de Benaguasil té una capacitat per a 50 persones. Per a accedir a la sala fora de l’horari establert, un dels usuaris ha d’anar amb el seu carnet a la Policia Local i aquesta li lliura les claus de l’edifici i un telèfon per a poder cridar si ocorre alguna incidència, així com per a anar i comprovar que tot està en ordre quan els estudiants finalitzen la seua jornada d’estudi.

Des de la seua apertura de portes, són molts els joves que diàriament acudeixen a preparar els exàmens o per a realitzar treballs relacionats amb els seus estudis, ja que tot l’edifici de la biblioteca conta amb connexió a Internet sense fil a través de la xarxa wifi ‘Connecta Benaguasil’.

“La instal·lació de la xarxa wifi municipal ha permès que la gent puga anar a treballar amb la seua propi portàtil; però com som conscients que no tots disposen d’ells, la Biblioteca també conta amb ordinadors a la disposició de totes aquelles persones que necessiten navegar per la xarxa”, afegeix Alfonso Faus.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà