Finalitzen les obres de reasfaltat de la CV-364 a Benaguasil

CV-364 camp de turiaLa Diputació ha renovat la carretera per la qual circulen diàriament 1.500 vehicles

La Diputació de València ha finalitzat les obres de reforç del ferm de la CV-364, a Benaguasil, una actuació que ha servit per a renovar el ferm d’aquesta carretera que presentava, sobretot en els tres primers quilòmetres, una notable deterioració. Els blandons i deformacions de l’asfalt dificultaven la circulació en una via per la qual transiten diàriament 1.500 vehicles, dels quals un 4% són vehicles pesats.

L’obra, desenvolupada per l’àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació, plantejava la rehabilitació integral del tram comprés entre el quilòmetre 0, al costat de la CV-50, i el quilòmetre 6. Amb un pressupost global d’1.153.039 euros i un termini d’execució de 3 mesos, durant els quals ha sigut necessari tallar al trànsit la CV-364, s’ha renovat completament el paviment, s’han sanejat i reparat les zones més deteriorades, s’han executat cunetes de formigó, millorat el drenatge i renovat la senyalització tant horitzontal com vertical.

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, explica que amb aquesta obra “s’actualitza i posa al dia la carretera, augmentant notablement la seguretat dels prop de 1.500 usuaris que circulen diàriament entre Benaguasil i Pedralba, i que ja no s’hauran d’enfrontar als continus sots i desperfectes que s’havien convertit en una constant, sobretot en el primer tram”.

En conjunt, l’àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació ha invertit en la millora de les vies de la comarca del Camp de Túria més de 4,5 milions d’euros en diferents projectes de reasfaltat, millora de senyalització i interseccions o creació d’itineraris ciclopeatonals. Així, a les millores ja executades a Nàquera, Museros, Serra o Benaguasil, se sumen les que està previst iniciar en les pròximes setmanes en Riba-roja, Bétera i La Pobla de Vallbona.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà