Benaguasil ja està en Falles

crida camp de turia

Les falleres majors, protagonistes de la Crida

Aixina ho van proclamar les màximes representants de les Falles a tot el col.lectiu faller que es va donar cita a la plaça per a disfrutar de l’acte que marca l’inici de la festa fallera a Benaguasil.

Amb un gran ambient i davall l’atenta mirada de la presidenta de JLF, Pepa Cano, i del regidor de Senyes d’Identitat, Stephane Soriano, des del balcó de l’Ajuntament l’alcalde, Ximo Segarra, les Falleres Majors i President Infantil, Ana Aparicio, Nayara Vallinot i Abel Ortiz, van convidar a veïns i visitants a “disfrutar del regal de viure en este poble tan faller, el més faller de tots”, destacant el paper de les 10 comissions, dels artistes fallers, dels pirotècnics, dels indumentaristes i dels músics.

Nayara animà als més menuts a “traure als carrers tota la nostra il.lusió, nostra alegría i nostres ganes de participar en esta mágica festa, sent la germanor nostre gran patrimoni”.

Per la seua part Abel va fer una crida a “botar foc a la metxa i que comence ja la pólvora a parlar”, convidant a tots a vindre a vore les Falles de Benaguasil, i a entrar en els Casals que tenen les portes obertes perque “quan arriben estes dades Benaguasil es transforma en una gran falla, la més gran de totes, on tots junts participem i disfrutem de tot allò què portem esperant tot un any sencer, Falles, Falles i més Falles”.

falleras benaguasil 2019 camp de turia

Mentres que Ana va destacar el reconeiximent de les Falles de Benaguasil com a Festa d’Interés Turístic Provincial, un distintiu aconseguit “gràcies a tots, als que esteu ací i als que al llarg dels anys han lluitat per fer de les Falles nostra festa més important”.

També l’alcalde va tindre paraules per a convidar a la ciutadania a participar de les Falles i a divertir-se i pasar-ho bé, aprofitant l’ocasió per a agrair a les màximes autoritats falleres i a totes les comissions el seu treball.

Les notes de l’himne regional i els focs artificials posaren el punt final a l’acte. Tot seguit els màxims representants de les 10 comissions van entrar a l’Ajuntament per a ixir al balcó i saludar als fallers.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà