Celebren diversos actes per commemorar el Dia de la Dona

El Camp de Túria
Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Benaguasil es varen programar una sèrie d’activitats culturals relacionades amb esta efemèrides. Hi varen haver xarrades, lectura de poemes, es va inaugurar una exposició fotogràfica i s’invità a berenar els participants.

José García

L’acte institucional va tindre lloc el passat 4 de març, al Saló de Plens de l’Ajuntament. Allí es van congregar desenes de dones per a escoltar la conferència de Jose Salvador Murgui, cronista de Casinos, sobre el paper de la dona en la societat actual. Al costat d’ell varen estar també la regidora   d’Igualtat, Chelo Herráez, les presidentes de les associacions de dones de Benaguasil i diversos regidors de l’equip de govern.

Després de la conferència el poeta local, Miguel Casanova, va llegir alguns poemes i va tancar l’acte el director del Museu Etnológico, Miguel Bondia, qui va explicar al nombrós públic el contingut de l’exposició sobre les dones de Benaguasil que s’anava a inaugurar.

Eixa exposició fotogràfica tenia per nom ‘El treball de la dona de Benaguasil al llarg del temps’, un recorregut a través del paper que han ocupat les dones amb el seu treball diari, plasmat en una mostra fotogràfica que incidia en el treball desenvolupat per les dones en les fàbriques, empreses, i els camps de Benaguasil.

També va haver un berenar per a totes les dones en un bar de la localitat. A eixe berenar varen assistir més de 100 persones, que van estar acompanyades per l’alcalde de Benaguasil, José Joaquín Segarra, i la regidora de l’àrea de la Dona, Chelo Herráez. L’acte va finalitzar amb el lliurament de camisetes commemoratives del dia de la Dona per a tots els assistents.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà