S’indulten els ninots de les falles Blasco Ibáñez i Carrer de Llíria

El Camp de Túria
El passat diumenge, 4 de març, el colectiu faller de Benaguasil va la l’entrega de premis que van a permetre indultar alguns ninots; en l’edició d’enguany, escaparan de les flames les figures de la Falla Blasco Ibáñez (en categoría ‘gran’) i de la Falla Carrer de Llíria (en categoría ‘infantil’).

El Camp de TúriaJosé García

L’acte es ve celebrar al Centre de la Joventut. En la categoria de ‘Falla Gran’, la comissió Blasco Ibáñez (coneguda popularment com ‘El borrego’) va aconseguir salvar al ninot que representa una escena amb una parella d’ancians que sosté en braços a una xiqueta a qui li expliquen un conte.

Pel que fa al ninot infantil indultat, en la categoría de ‘Falla Infantil’, la figura guanyadora va ser la presentada per la falla carrer de Llíria i que mostra a Mulán amb  dos xinesets i que enllaça amb la temàtica del monument (L’última conquista), que gira entorn del món oriental.

L’entrega d’estos premis va estar presidida per les falleres majors de Benaguasil, Àurea Benjumeda i Thalia López; el president de la Junta Local Fallera, Roberto Toboso; i el president infantil, Marc García. També van assistir a l’acte la cort d’honor, autoritats municipals i representants de les deu comissions falleres.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà