Banner papereria Ruiz

Bona acollida entre estudiants i professors a la iniciativa per informar als xiquets del correcte ús dels petards

El Camp de Túria
Huí han finalitzat les xarrades que han oferit agents de la Policia Local de Benaguasil als joves estudiants del municipi que están als cursos de 3er, 4t, 5é i 6é de Primària, per ensenyar-los cóm emprar els petards amb seguretat i sense risc de fer-se mal.

José García

Entre els dies 5 i 8 de març, els agents han explicat al joves quin és el métode més correcte per utilizar els focs d’artifici. Els agents han mostrat als escolars les diferents classes de petards i els han explicat el perill que comporta guardar els artefactes en les butxaques o ficar-los dins d’una botella perquè exploten.

Així, els xiquets de 8 a 10 anys només poden manejar pólvora de classe I, metre què els de 10 a 12 poden accedir també als de classe II (només autoritzada per a majors de 16 anys), però sempre davall la supervisió d’un adult.

La recomanació fonamental, segons expliquen els agents. És que «mai tiren els petards amb la mà: cal encendre’ls amb una metxa i cal tindre en compte la categoria de cada un, perquè els petards no són un joguet i és il·legal que siguen disparats o manipulats per menors de 12 anys”.

 

2 Comentaris
  1. [quote name=»Ana Maria»]menos enseñarcomo esplotar un petardo y mas enseñar como hay que respetar los paques que cada dia estan peores por el bandalismo[/quote]
    Eso de enseñar a respetar los parques, digo yo que será más bien una tarea de los padres de los chavales y el resto de sus familiares… y no de la Policía Local, ¿no? 😳

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.