‘Coalició Compromís’ reclama millores al servei de recollida de fem a la zona de la Fenosa

El Camp de Túria
Des de l’agrupació de Benaguasil de la frmació política opositora ‘Coalició Compromís’ s’alerta del “mal servei de recollida de fem que es presta a les zones perifèriques del poble” i, especialment, “a la zona de la Fenosa, tot i ser un paratge protegit”.

José García

Representants de ‘Coalició Compromís’ a Benaguasil asseguren que es fan ressó de les queixes de veïns de la zona de la Fenosa “que s’han queixat del deficitari servei de recollida, ja que els contenidors ara en època estival s’omplin i els operaris tarden proa de temps en vindre a buidar-los, amb les conseqüències que açò comporta”.

Des d’esta formació s’afig que “l’augment de brutícia fa que augmente també la proliferació d’alimanyes i rates al voltant dels contenidors”, pel que reclamen al consistori de Benaguasil “un millor servei, ja que tots els veïns paguen per igual les taxes de recollida i reciclatge, que cada any pugen de preu mentre el servei cada vegada és pitjor”.

L’equip de govern a Benaguasil, del PP, va pujar recentment algunes taxes municipals argumentant que el preu que pagaven els veïns “és molt inferior al cost que suposa la prestació d’eixe servei”, la qual cosa implicava un agument de l’endetament del consistori.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà