Es constitueix l’assemblea de Coalició Compromís a Benaguasil, amb Ismael Navarro al capdavant

El Camp de Túria
El municipi de Benaguasil ja compta amb nous representants polítics de la formació opositora Coalició Compromís: fa uns dies es va constituir l’assemblea local, que estarà liderada per Ismael Navarro Puchau.

José García

Ismael navarro ha sigut escollir com a portaveu i coordinador de la Coalició Compromís a Benaguasil. Així es va decidir en la recent assemblea local, en què es va determinar què la resta de l’executiva estiga formada per Ernest Andreu (que s’encarregarà de finances), Josep Tarin (organització), Conxa Bondia (institucional), Alicia Bondia, (comunicació) i José Fornieles (sectorials).

Segons explica Navarro, “Coalició Compromís vol ser una cooperativa política ciutadana al servei de les persones, que vol treballar de manera horitzontal i en xarxa per poder portar felicitat a tots els seus veïns, els 365 dies de l’any i per recobrar la dignitat de tot un poble”.

El nou portaveu d’esta formació política ha assegurat que, a l’executiva que encapçala, “la democràcia, l’honestedat i la transparència marcaran les línies de funcionament”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà