La crida i els premis als ninots indultats marquen l’arribada de les Falles 2013

El Camp de Túria
El municipi de Benaguasil ha viscut als darrers dies de febrer i amb l’inici del mes de març la celebració dels actes fallers que marquen l’arribada de les festes que se celebren a la província de València en honor a Sant Josep. Amb la crida i els premis als ninots indultats ja es viuen amb expectació les jornades previes a les Falles 2013.

El Camp de Túria José García

Benaguasil ha entrat de ple en Falles amb el tradicional acte de la Crida. Des del balcó de l’Ajuntament la Fallera Major, Loles Muñoz, secundada per la seua cort d’honor, així com els infantils Marcos García i Sofía Sánchez, foren els protagonistes d’esta cita que també va comptar amb la presència de l’alcalde del poble, José Joaquín Segarra, la resta de la corporació local, els membres de la Junta Local Fallera i de les 10 comissions de Benaguasil.

A més, ja es coneix la identitat de les comissions que ha rebut el premi que permetrà a algun dels seus ninots escapar de les flames: en la categoria de falla gran, la comissió del carrer de Llíria va aconseguir salvar del foc al ninot que mostra la figura del president del Govern, Mariano Rajoy, encarregant-se de vigilar uns xiquets.

Pel que fa al ninot infantil la figura guanyadora va ser la presentada per la falla Blasco Ibáñez  ‘El borrego’ i que representa una visió de l’obra ‘Platero y yo’, de Juan Ramón Jiménez.

L’entrega d’estos premis va estar presidida pel primer edil del municipi, els màxims representants del món faller benaguasiler. Després de l’acte de lliurament dels premis els membres de les comissions guanyadores varen rebre les felicitacions de la resta de fallers i falleres que es trobaven en l’esplanada del Centre Juvenil del poble, i varen mostrar amb càntics i salts d’alegria la seua satisfacció pels premis aconseguits.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà