Josefina Herrero Artienda celebra els seus 100 anys de vida al Santuari de Montiel

El Camp de Túria
El passat 26 de juny es va celebrar l’aniversari d’una veïna de Benaguasil centenària: Josefina Herrero Artieda. Des del consistori se li va voler oferir un homenatge, en què varen estar presents els seus 3 fills, els 8 néts i els 10 besnéts, a banda d’una representació de l’Ajuntament.

José García

El Santuari de Montiel va ser l’escenari triat per celebrar l’aniversari d’esta veïna centenària. Com a record d’este dia, l’alcalde de la localitat (José Joaquin Segarra) li va fer lliurament d’una placa commemorativa així com d’una còpia emmarcada de la seua acta de naixement.

La centenària veïna benaguasilera va estar acompanyada, al llarg de la celebració, pels seus familiars i per un grup de representants polítics de la corporació municipal. L’alcalde del municipi, Jose Joaquin Segarra, va entregar-li a Josefina una placa commemorativa i una còpia enmarcada de la seua data de naixement.

Segons Segarra, “es tot un plaer i una gran alegría poder celebrar l’aniversari d’una veïna de la nostra localitat, que compleix 100 anys, i esperem poder celebrar molts més anys amb ella i els seus familiars”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà