La discogràfica de Benaguasil ‘Mésdemil’ celebra el seu cinquè aniversari amb una festa a Benissanó

5é aniversari de Mesdemil, segell discogràfic de Benaguasil, comarca del Camp de Túria

 

Mésdemil és un segell discogràfic valencià, amb seu a Benaguasil que va nàixer l’any 2008 quan Andreu Laguarda (músic i tècnic de so) va decidir embarcar-se en l’aventura de muntar-se un estudi de gravació a casa i començar a editar discos i a fer management de grups. Ara, cinc anys després, volen celebrar-ho amb música en Valencià i de la comarca.

 

Pau Tineo

 

La festa d’aniversari tindrà lloc el proper 5 d’octubre de 2013 a partir de les 20h a l’Amfiteatre de Benissanó. En aquesta ocasió tan especial, quatre grups Mésdemil presentaran els seus nous treballs: Jerga Lírica(Llíria), Make Some Are Us (Riba-Roja), El Trineu Tanoka (Benissanó) i Pepet i marieta (Benicarló).

 

Avui dia, Mésdemil ja no es dedica al management i ha centrat la seua activitat en la gravació i edició discogràfiques. Molta gent ha passat per la casa, fins a conformar-se l’equip actual, amb Andreu Laguarda (so i producció), Tubal Perales (imatge, disseny web i vídeo), Carme Laguarda (comunicació) i Ivan Tamarit, Andreu Hernández i Carmen Navarro (so i llums directes).

 

Mesdemil és un segell independent i alternatiu que edita tant els treballs que han estat creats al seu estudi, com altres que consideren interessants i als quals volen donar suport. I quan parlem d’editar ens referim a que s’ocupen de tot el procés: des de la gravació a la fabricació dels CDs, passant pel seu disseny i promoció.  Es un segell jove, que aposta pels grups emergents i per la diversificació, intentant no centrar-se en cap estil ni en cap llengua en concret, si bé és veritat que la majoria de grups que han passat canten en valencià, però és la qualitat, l´originalitat i l´energia dels grups el que prima per per damunt de tot! . 

En els cinc anys d’història s’han editat gairebé 70 referències de grups d’estils molt variats.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà