Alumnes de Benaguasil aprenen anglés al teatre

Representació de l'obra 'Magic Circus'
Els alumnes de primària dels col·legis Asunción de Nuestra Señora i Luís Vives d’esta población del Camp de Túria, han tingut l’oportunitat de participar en una particular classe d’anglès a l’assistir a la representació de l’obra de teatre ‘Magic Circus’, de la companyia ‘Forum Teatre&Educació’, inclosa dins de la campanya infantil de teatre en anglès posada en funcionament per la regidoria d’Educació per al curs escolar 2013-2014.

 
I.G.

L’obra ha permés als xiquets gaudir del meravellós i màgic mon del circ, tot això amenitzat amb una sèrie de cançons i amb la participació activa de l’alumnat durant tota la representació.

Aquesta actuació, totalment adequada per al nivell dels estudiants, els ha ajudat en el aprenentatge de noves paraules, dels colors, dels números o dels noms d’animals, d’una forma lúdica i divertida.

Amb aquesta iniciativa, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benaguasil pretén impulsar el teatre com a eina didàctica en l’àmbit educatiu, i servir de suport i complement a l’aprenentatge de la llengua anglesa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà