L’Ajuntament posa en marxa una plataforma per al foment de l’ocupació en els colectius més desafavorits

 

Video de 'Benaguasil Emprende'

 

El Consistori ha impulsat la creació de l’aplicació digital ‘Benaguasil Emprende’ en col·laboració amb la Diputació de València. Es tracta d’una plataforma permanent per al desenvolupament, foment i regeneració de l’ocupació en col·lectius desfavorits a través de la preparació per al sector de l’oci digital, potenciant l’autoocupació i la formació continuada dels ciutadans amb més riscos d’exclusió social d’esta localitat del Camp de Túria.

I.G.

La presentació de la nova plataforma es va produir el passat 20 de novembre al Saló de Plens de l’Ajuntament. L’acte va comptar, entre d’altres, amb la presència del alcalde de Benaguasil, Joaquín Segarra, i de la diputada de Benestar Social i Educació, Amparo Mora, qui va afirmar que aquest projecte “aposta amb rotunda seguretat pel desenvolupament social sostenible i l’ocupació, recolzant-se en pilars sòlids com ara: la formació, l’emprenedoria, la innovació i la connexió entre l’àmbit empresarial, l’administració pública i la societat de Benaguasil”.

Per la seua banda, Segarra, va declarar que amb el projecte ‘Benaguasil Emprende’ “es tracta de crear un diàleg entre els qui gestionen la plataforma i els usuaris que mitjançant les seues propostes de cursos provoquen una retroalimentació que afavorirà la lluita contra l’atur”.

‘Benaguasil Emprende’ s’estructura en una sèrie de continguts formatius de caràcter permanent amb l’objectiu de facilitar l’accés a la formació a usuaris del programa, empresaris i emprenedors locals per tal de potenciar el creixement  a través d’activitats didàctiques, cursos i conferències programades .

El projecte comptarà amb les eines necessàries perquè tots els usuaris del programa troben resposta als seus dubtes. A més estimularà i orientarà els usuaris dins d’un sector amb gran velocitat de canvi i innovacions, impulsant les seues iniciatives empresarials. A través d’aquesta plataforma els usuaris podran orientar per conèixer millor el sector i les oportunitats que ofereix l’entorn digital, per poder formar-se en qualsevol de les àrees específiques, poder treballar en aquest àmbit o per a reorientar el seu futur a l’entorn tecnològic del mercat laboral actual.

De la mateixa manera, ‘Benaguasil Emprende’ pretén oferir tota l’oferta metodològica i acadèmica a aquells col·lectius desfavorits locals, aprofitant les noves formes d’aprenentatge i distribució del coneixement de la manera més avantguardista possible en base als cursos online.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà