Manuela Mora i Maria Mineccia, noves Falleres Majors de la localitat

Traspaso estandarte falleras.

Manuela Mora, de la comissió de L’Espardenyada, i Maria Mineccia, de la falla El Picaor van ser proclamades com Fallera Major i Fallera Major Infantil de Benaguasil per al 2014. En l’acte de proclamació, celebrat a l’Auditori Municipal, fou presidit per l’alcalde, Joaquín Segarra i el regidor de Festes, Stephane Soriano.

Jesús Pérez

Amb la presència de la Junta Local Fallera a l’escenari, la seua secretària, Sunsi Gómez, va nomenar com màximes representats del món faller a Benaguasil a Manuela Mora i Maria Mineccia, que va rebre la banda que acredita el seu regnat de mans de Sofia, la fallereta de l’any passat, qui havia pujat acompanyada de l’altre falleret, Marcos. Després d’escenificar el canvi de regnat, Sofia es va acomiadar dels fallers presents.

A continuació va arribar el torn de Manuela, qui va rebre la banda de mans del seu fill. Ja proclamada, va manifestar estar “molt il·lusionada” amb el càrrec que ja ostenta. A més, va tenir unes paraules d’agraïment  per la família família, amics i comissió. El fill de la recent proclamada fallera va  dedicar unes paraules per sa mare en les que assegurava que aquesta “complia un somni”.

La fallera major del 2013, Loles, també tingué l’oportunitat de despedir-se de la seua Cort d’Honor i de les personalitats del panorama faller que havien format part del seu any de mandat.
 
La cerimònia, que va comptar amb la presència de les comissions falleres de Benaguasil, i d’altres poblacions veïnes com Turís, la Pobla de Vallbona, Llíria o Benetusser, es va tancar amb l’interpretació de l’himne regional de la Comunitat Valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà