La regidoria d’Esports de Benaguasil fomenta el senderisme per la Calderona i els Serrans

Cartell promocional de la campanya de senderisme.  

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benaguasil ha planificat quatre rutes de senderisme entre els terrenys de la Calderona i els Serrans. L’iniciativa es portarà a terme entre aquest mes de febrer i maig, dintre del programa ‘Anem de ruta’, per gaudir de la naturalesa que envolta la província i així fomentar també el senderisme com un hàbit de vida saludable.


Jesús Pérez

La primera ruta, que arrancarà el pròxim 23 de febrer, es desenvoluparà entre Chelva-Calles-Peña Cortada. La segona caminada, portarà als participants a la ruta Marines Viejo-Pico del Gorgó. La tercera, transcorrerà entre Chulilla-Puentes Colgantes-Pinturas Rupestres i la darrera excursió tindrà com a recorregut Pedralba-El Palmeral.

Les rutes seran d’entre 10 i 15 kilòmetres i duraran unes quatre hores. Totes les eixides es faran diumenge i tindran com a punt d’inici el parking del poliesportiu de Benaguasil a les 8.00 hores. Els participants hauran de pagar 5 euros per persona, tarifa en la que s’inclou l’autobus i l’esmorzar. Les inscripcions es poden formalitzar al consistori o al poliesportiu.

El tècnic de l’Ajuntament Sergio González ha assegurat que “són rutes amb recorreguts de dificultat mitjana, en la que es poden inscriure persones de totes les edats que es consideren capacitades per a realitzar els recorreguts proposats, a partir dels 10-12 anys d’edat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà