El servei d’atenció ciutadana de Benaguasil registra més de 10.000 tràmits en 2021

ayuntamiento benaguasil

Les consultes més comunes són l’obtenció del volant de padró, llicències d’obres o procediments tributaris

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) ha gestionat durant el 2021 un total de 10.465 tràmits administratius, dels quals 1.367 s’han realitzat de manera telemàtica.


Les gestions que concentren el major nombre d’assumptes rebuts de la ciutadania són les relacionades amb el padró municipal, la signatura digital, canvis de domicili en el permís de circulació o procediments tributaris, entre altres.


A aquestes consultes se sumen les relacionades amb urbanisme, cadastre i l’obtenció de la signatura digital. També l’Ajuntament ofereix el servei de Finestreta Única, un servei que permet als ciutadans presentar en el Registre General de l’Ajuntament les sol·licituds, escrits i comunicacions dirigides a l’Administració General de l’Estat i la Generalitat Valenciana, registrant-se durant l’any passat un total de 566.


Respecte a les queixes i suggeriments rebuts per la ciutadania aquestes han sigut 191, de les quals 39 tenen a veure amb urbanisme, 52 amb actuacions de les brigades municipals, 57 es refereixen a la seguretat viària i el trànsit i 43 se centren en altres com a petició de contenidors o reparació de camins rurals.

La regidora d’Atenció a la Ciutadania, Ana Aleixandre, ha destacat que “el servei d’atenció ciutadana ha vist incrementada encara més si cap la seua importància, i la prova són les més de 10.000 gestions ateses”, i ha posat l’accent en l’increment de tràmits realitzats en línia que “faciliten l’acostament de la ciutadania a l’administració electrònica i agiliten l’atenció que oferim”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà