Benaguasil ret homenatge a Rosa Brisa en el Dia de la Dona

benaguasil 8 m

El consistori homenatja una veïna per la seua trajectòria exemplar de lluita i treball

L’Ajuntament de Benaguasil ha rendit un homenatge a la seua veïna Rosa Brisa Domínguez amb motiu del Dia Internacional de la Dona com a exemple de dona treballadora, lluitadora, valenta, incansable i digna d’admiració.


L’acte que, va comptar amb una notable presència de públic, va estar presidit per l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, i es va iniciar amb un vídeo per a homenatjar una trajectòria d’esforç i treball. Durant el visionat Rosa, coneguda popularment com ‘Rosa la del trosky’, va fer repàs dels més de 40 anys que porta al capdavant del bar, ja que tenia 16 anys quan va començar a treballar en el bar dels seus pares, i es va mostrar molt emocionada per haver complit el seu somni de reformar el local.

Així mateix clients i familiars van aportar diversos testimoniatges personals sobre ella i van elogiar la seua trajectòria i el seu caràcter obert, dicharachero i servicial.
Amb l’assistència també de diversos regidors de la Corporació Municipal, l’homenatge va culminar amb la imposició de la màxima distinció de Benaguasil i el lliurament d’un ram de flors i un pergamí a Rosa en representació i com a exponent de totes les dones treballadores de la localitat, detalls que Rosa molt emocionada va agrair.


Es tracta d’un acte que l’Ajuntament realitza anualment cada 8 de març per a visibilitzar i enaltir el paper de les dones del municipi que han destacat en els seus àmbits respectius i que són un exemple per a les futures generacions, així com per la seua contribució al progrés social.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà