Benaguasil desenvolupa la segona fase del projecte europeu Bridge 2030

jovenes benaguasil europa

Entre les idees proposades destaquen les relacionades amb sostenibilitat i mobilitat

Un total de 60 alumnes de l’IES Benaguasil han completat la seua participació en la segona fase del projecte Bridge 2030que té com objetivoacercar l’Agenda 2030 a la joventut i implicar els joves en la gestió pública.

Sota el títol “Defensant les nostres propostes”, la jornada ha estat estructurada en dues sessions. En la primera l’alumnat ha aprofundit en les propostes locals treballades en la primera jornada per a ultimar la idea que presentaran en el ‘ple’ en la fase final del projecte, promovent un intercanvi d’idees beneficiós per a tots. També els joves han estat debatent, han fomentat la consecució dels ODS a Benaguasil i proposat el futur que volen per a Benaguasil.

En la segona sessió els grups han rebut xarrades en matèria d’oratòria i exposició de projectes, en les quals experts en la matèria els han explicat les tècniques per a aprendre a parlar en públic, véncer les seues pors i aprendre a posar-se davant d’un grup de persones i ser capaces de parlar amb naturalitat, seguretat i eficàcia en la seua comunicació a l’hora d’explicar la idea triada.

El regidor de l’àrea, Stephane Soriano ha destacadoel bon funcionament d’aquestes jornades que “promouen, impulsen i faciliten la participació dels joves en la vida pública i en les quals els jóvenesse han mostrat molt interessats a conéixer els secrets per a superar les pors i bloquejos que pateixen quan han de parlar en públic”.

Soriano ha assenyalat la importància de continuar treballant en les activitats de participació juvenil d’aquest projecte europeu que lidera l’Ajuntament de Benaguasil, i que està cofinançada per la UE en el marc de les Activitats de Participació Juvenil del Programa Erasmus+.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà