“Sentir Benaguasil”, el nou Pla Estratègic Municipal

sentir benaguasil

Aquest projecte reflectirà la realitat municipal en matèria de planificació i estratègia transversal en el marc de l’Agenda 2030

Benaguasil ha dut a terme la presentació del Pla Estratègic Municipal a l’Ajuntament: “Sentir Benaguasil”. A l’acte per a informar i donar a conéixer aquest projecte celebrat ha assistit la ciutadania, així com associacions i col·lectius del municipi.

Aquest pla, que es troba dins del marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030, respon a la triple necessitat organitzacional, de reconeixement social i de planificació estratègica que requereix l’administració local.

En paraules del regidor de Govern Obert, Comunicació, Modernització Administrativa i Projectes Europeus, Stephane Soriano: «Amb aquesta iniciativa volem impulsar el nostre municipi per a arribar més lluny, en un Pla Estratègic Municipal que estableix les bases per a aconseguir el futur que volem, d’una manera més inclusiva i oberta i tenint en compte totes les oportunitats que es generen en el si de la Unió Europea».

Mitjançant processos participatius com a enquestes socials a la ciutadania i al funcionariat, així com un ampli procés participatiu presencial, es desenvoluparà aquest PEM, que pretén tindre en compte a totes les associacions i empreses del municipi. En aquest sentit, l’equip de govern obtindrà la informació necessària per a realitzar una estratègia “glocal”, local i global, que reflectisca la realitat municipal concorde al marc europeu d’actuació en el qual ara mateix ja s’estan desenvolupant altres programes de reactivació econòmica.

Ximo Segarra, alcalde de Benaguasil, considera que és essencial una planificació a llarg termini per a millorar els serveis i infraestructures que es mereix tota la gent de Benaguasil. Així mateix, afirma que “Sentir Benaguasil” és l’oportunitat d’obtindre el municipi del futur que tota la població desitja i aconseguir-lo anant de la mà del seu propi veïnat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà