Benaguasil aconsegueix el ‘Guardó Verd’

ecovidrio benaguasil

Ecovidrio promovia el reciclatge d’envasos de vidre durant les Falles 2022

Benaguasil ha superat el repte de ‘La plantà del vidre’ i ha aconseguit el guardó verd de Ecovidrio gràcies a la campanya de reciclatge impulsada durant la setmana de Falles per a fomentar el reciclatge d’envasos de vidre.


Les regidors Patricia Merenciano i Ana Aleixandre han rebut el guardó per augmentar la recollida de vidre aqueixos dies, i al costat d’elles també han tingut un reconeixement les comissions falleres que han reciclat, en el seu propi contenidor, 400 kg o més de residus d’envasos de vidre. El premi ha consistit en un miniglú amb la imatge de campanya i l’han obtingut les Falles Topairet, Carrer de Llíria, l’Espardenyada, El Penyot, Cervantes i Falla Altra que Tal.


Durant l’acte celebrat Patricia i Ana han felicitat les comissions que han aconseguit el premi i han expressat el seu desig de participar l’any vinent en la campanya i de ser el municipi més reciclador.


La iniciativa, desenvolupada per Ecovidrio, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament durant els dies de celebració de les festes, pretenia conscienciar als ciutadans de Benaguasil, i especialment als fallers, sobre la importància de separar correctament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, Ecovidrio va vinil.lar els contenidors de vidre pròxims als casals i va marcar un repte per a cada municipi de quilograms d’envasos de vidre recollits durant les festes

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà