El projecte europeu Bridge 2030 arriba a la seua fase final a Benaguasil

Benaguasil brigde 2030

Aquesta iniciativa per a acostar la gestió pública a la joventut s’emmarca en la participació de l’Ajuntament

El saló de Plens de l’Ajuntament de Benaguasil ha sigut hui l’escenari de la jornada de clausura del Projecte Europeu Bridge 2030, en el qual ha participat l’alumnat de 2n ESO de l’IES Benaguasil que des de principis d’any han estat treballant en aquest projecte per a acostar-los l’Agenda 2030 i implicar-los en la vida política del municipi.


L’acte ha estat presidit per l’alcalde Ximo Segarra, i ha comptat amb la presència dels regidors de Projectes Europeus, Stephane Soriano, i de Joventut, Ana Aleixandre.


Sota el nom “La joventut a ple”, l’alumnat ha participat en la realització d’una sessió plenària a l’Ajuntament en la qual cada grup de treball ha presentat les diferents propostes treballades: lloguer de patinets elèctrics, aprofitament de l’aigua en zones municipals, intercanvis culturals a Europa, lloguer de bicicletes pel poble BenBici, zones per a fer esport a l’aire lliure el més cèntriques possible i un cinema municipal.


Després de l’exposició s’ha procedit a la votació sent la proposada realització d’intercanvis culturals per Europa la que més vots ha obtingut.
Amb aquesta jornada es posa punt final a aquest projecte cofinançat per la Unió Europea BRIDGE2030, en el marc de les Activitats de Participació Juvenil del Programa Erasmus, i liderat per l’Ajuntament de Benaguasil.


El regidor de Projectes Europeus, Stephane Soriano, ha manifestat sentir-se “orgullós que Benaguasil haja liderat aquest projecte dirigit a la joventut de Benaguasil, i en el qual l’alumnat de l’IES ha participat de forma molt activa per a expressar i dissenyar el futur que volen per a Benaguasil, demostrant la importància que la joventut s’implique en la presa de decisions del seu municipi”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà