Benaguasil posa en marxa ajudes per a l’agricultura local i de proximitat

caminos benaguasil

Els agricultors podran sol·licitar-les fins al 23 d’agost

L’Ajuntament de Benaguas ilconcederá ajudes en règim de concurrència competitiva per a impulsar l’activitat agrícola radicada en el municipi. Amb aquesta mesura, que va ser aprovada pel Govern Municipal, es dona compliment també a la Llei 5/2018 de l’Horta Valenciana, que indica que és funció de totes les administracions públiques dins del seu àmbit competencial, posar en marxa accions per a la sostenibilitat, conservació i utilització racional del patrimoni natural, cultural i paisatgístic de l’horta.

La partida pressupostària inicial prevista és de 10.000 euros, sent les quanties individuals de 30 euros per hectàrea de regadiu i 10 euros per hectàrea de secà amb un màxim de 300 euros per sol·licitant.

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, ha destacat, “el ferm compromís de l’Ajuntament de Benaguasil amb un sector fortament castigat que sap que compta amb el total suport municipal dins del seu àmbit competencial”.

Aquesta nova línia d’ajudes a l’agricultura local i de proximitat se suma a iniciatives posades en marxa durant la present legislatura marcada per la crisi del COVID-19, com les actuacions en camins rurals, la posada en marxa de bàscula per a tots els agricultors de Benaguasil, la vigilància de l’horta amb drons o la posada en marxa d’un servei de manteniment de camins rurals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà