Benaguasil posa en marxa del Bo Comercial Sostenible

pleno benaguasil

El ple aprova sol·licitar els informes de viabilitat

L’últim ple de l’Ajuntament de Benaguasil ha aprovat sol·licitar els informes de viabilitat a la Intervenció Municipal per a posar en marxa el nou Bono Comercial Sostenible.

A través d’una esmena de l’equip de govern del PP es va acordar la proposta per a demanar els informes de viabilitat per a desenvolupar aquesta iniciativa que pretén entregar ajudes directes a aquelles famílies que aposten per la instal·lació de sistemes d’aprofitament energètic solar a les seues cases i que aqueixes ajudes revertisquen en el comerç local de Benaguasil.

Tal com va explicar la regidora de Sostenibilitat i Comerç Local, Patricia Merenciano, “el govern municipal entén la necessiteu d’incentivar a aquelles famílies que aposten per l’estalvi energètic, però volem que aqueixa partida municipal puga revertir de manera directa en el nostre comerç”.

En la mateixa sessió plenària es va donar llum verda als Comptes Generals del 2021 amb els vots del PP i al primer Pla de Joventut Municipal, recolzat per tots els grups municipals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà