Antifrau acudeix a l’Ajuntament de Benaguasil a la recerca de documentació

ayuntamiento benaguasil

Millorem Benaguasil es desmarca de l’actuació

L’Ajuntament de Benaguasil ha rebut aquest matí la visita de membres de l’Agència Valenciana Antifrau qui han revisat documentació en relació amb contractes després de rebre “de manera incessant”, diversos escrits per part de *Millorem Benaguasil, segons ha comunicat l’equip de Govern popular.

El propi alcalde Ximo Segarra i la secretària municipal han col·laborat en totes les qüestions plantejades per part del personal de l’Antifrau “per a aportar tots i cadascun dels documents sol·licitats”, segons la mateixa versió.

Aquesta no és la primera vegada que aquest organisme dependent de la Generalitat o la Fiscalia reclama documentació a l’Ajuntament de Benaguasil. Una situació que no és nova i davant la qual el primer edil del PP ha defensat que, “és el nostre deure col·laborar sempre amb organismes que vetlen pel bon funcionament administratiu i tinc confiança plena en tots els processos administratius duts a terme per part de tot l’equip municipal”.

Des del govern municipal a través d’un comunicat han lamentat “profundament que algunes persones estiguen més preocupades a tacar el bon nom de Benaguasil amb la posada en dubte constant de qualsevol actuació municipal per a intentar traure rèdit polític en lloc de treballar per continuar millorant la qualitat de vida de les persones en el municipi en uns moments en els quals la ciutadania té preocupacions com l’increment del rebut de la llum o l’elevada inflació que colpeja directament a totes les famílies del municipi”.

Millorem Benaguasil en un altre comunicat ha assegurat desconéixer el motiu de la intervenció a l’Ajuntament de Benaguasil per part dels agents d’Antifrau, ja que té interposades diverses denúncies contra la gestió del PP i “no sabem per qual d’elles s’ha produït la intervenció”.

El portaveu Vicente Valls ha reconegut que es trobava aquest matí a l’Ajuntament, però per a sol·licitar una documentació i ha advertit que “continuem acumulant documentació i en els pròxims dies posarem en coneixement de la fiscalia nous fets”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà