Adeu definitiu a l’antiga fàbrica de Lois

fábrica Lois
Fàbrica de Lois.

Desguace Cortés compra els terrenys per a construir una nova planta

L’antiga fàbrica de Lois, clausurada l’any 2008, desapareixerà definitivament del paisatge de Camp de Túria. L’empresa de Benaguasil Desguace Cortés ha adquirit els terrenys que alberguen les restes de la companyia tèxtil per a construir la seua nova planta 14 anys després del seu tancament definitiu.

Les màquines han entrat ja en els terrenys per a començar l’enderrocament del que encara queda en peus de la construcció original després de les ocupacions il·legals i els saquejos patits al llarg dels últims anys.

D’aquesta manera, els enderrocs del que va ser en el seu moment la central de l’empresa Sáez Merino, que ocupe nombrosos treballadors de Llíria, Benaguasil i Vilamarxant durant la dècada dels 70 i 80, deixaran passe a una nova activitat.

En aquest cas es tracta de la reutilització de components de vehicle, així com la seua correcta descontaminació i reciclatge que duu a terme l’empresa des de l’any 1984. 

Així ho ha anunciat hui l’alcalde Benaguasil, Ximo Segarra, que ha valorat sobre el terreny que “qualsevol activitat que es desenvolupe al poble significa nous llocs de treball que és el més important i noves oportunitats”, per la qual cosa ha agraït a l’empresa local aquesta iniciativa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà