Dos detinguts per robar 300 metres cable de l’enllumenat a Benaguasil

El valor del cable sostret ascendeix a 5.000 euros

La Policia Local de Benaguasil ha detingut a dues persones que responen a les inicials de N.G.C. i de A.G.B., per nombrosos robatoris de cablejat elèctric de l’enllumenat públic a les urbanitzacions Vilanova, Valle Montiel i altres punts del municipi. Un total de 300 metres de cable valorats en més de 5.000 euros.

Les detencions s’han produït després de la investigació iniciada per la Policia Local i la Guàrdia Civil el mes d’agost, quan es va produir el primer furt de robatori del cablejat dels fanals, i fa unes setmanes gràcies a la col·laboració veïnal, a la ràpida actuació dels agents i al sistema de videovigilància de trànsit, que va permetre *localizaral vehicle que transportava cablejat robat de l’enllumenat públic.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Rubén Araque, ha destacat la ràpida actuació policial, i ha assenyalat que “enfront dels robatorios continuaran actuant amb total contundència perquè a Benaguasil no cap ni el robatori, ni les conductes incíviques, ni l’ocupació il·legal que suposa un greu perjudici per a la població del municipi”.

Les dues persones han sigut detingudes com a presumptes autors de danys en l’enllumenat públic municipal i traslladats a la caserna de la Guàrdia Civil, on s’ha formulat la corresponent denúncia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà