L’Ajuntament de Benaguasil compra de l’antic col·legi de la Sagrada Família

Ha formalitzat l’operació per 350.000 euros

L’Ajuntament de Benaguasil ha incrementat el patrimoni municipal amb l’adquisició del col·legi de la Sagrada Família, situat al carrer Fra Luis Amigó.

Al costat de la secretària municipal, l’alcalde ha signat la compra d’aquest emblemàtic edifici d’una superfície de 800 metres quadrats per 350.000 euros.

Es tracta d’un nou espai públic on l’immoble s’adquireix en previsió de les necessitats que podrien donar-se en el cas de la posada en marxa del Centre de Dia, o per a destinar-lo al i associacions amb l’objectiu de cuidar el patrimoni històric de Benaguasil.

En aquest sentit des de l’Ajuntament han assenyalat que la compra d’aquest edifici suposa una adquisició “molt important, en tractar-se d’un edifici emblemàtic i amb gran simbolisme per a moltes persones de Benaguasil que serà ara municipal per al gaudi de tota la població”.

L’adquisició s’ha realitzat gràcies a la situació econòmica municipal sanejada i amb una aposta clara per a contribuir en la seua conservació i preservació, evitant així la seua desaparició.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà