La ludoteca ‘Benaguasil Juga’ comença en febrer en el Centre de la Joventut

concejala benaguasil

Podran assistir xiquets a partir dels quatre anys

L’Ajuntament de Benaguasil posa en marxa un any més el servei de ludoteca infantil ‘Benaguasil Juga’ que començarà la seua activitat a partir del dia 1 de febrer en el Centre de la Joventut.

Es tracta d’un servei gratuït enfocat als més xicotets, i amb l’objectiu de facilitar la conciliació familiar i laboral dels veïns i veïnes de Benaguasil.

La nova activitat que, es desenvoluparà de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores, comptarà amb activitats d’animació, jocs i manualitats, i estarà atesa per professionals de l’àmbit lúdic-educatiu.

L’activitat s’emmarca dins del Pla Corresponsables, finançat amb fons del Ministeri d’Igualtat i el propi Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut.

La regidora, Ana Aleixandre, ha destacat la importància de donar alternatives a les famílies que requereixen conciliar: “Un any més oferim aquest servei orientat a ajudar les famílies amb fills a conciliar la seua vida familiar i generar un espai de joc per a xiquets i xiquetes”.

Està prevista una zona juvenil els caps de setmana amb futbolins, billars i consoles perquè la joventut de Benaguasil compte amb un espai propi d’oci saludable.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà