Portes obertes per a conéixer l’antic col·legi de la Sagrada Família de Benaguasil

La iniciativa ha permés als veïns recórrer l’emblemàtic edifici adquirit per l’Ajuntament

ElAyuntamiento de Benaguasil va realitzar dissabte passat una jornada de portes obertes per a donar a conéixer a la ciutadania l’antic col·legi de la Sagrada Família, adquirit pel Consistori recentment.

En concret els veïns i veïnes van poder visitar les dependències que alberga aquest edifici, que compta amb una superfície de 800m2 i que va ser adquirit en previsió de les necessitats que podrien donar-se en el cas de la posada en marxa del Centre de Dia, o per a destinar-lo a l’associacionisme i amb l’objectiu de cuidar el patrimoni històric de Benaguasil.

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, present en aquesta primera jornada, ha explicat que «obrim les portes de l’antic col·legi perquè els veïns i veïnes coneguen aquest edifici, que té un gran gran simbolisme per a moltes persones de Benaguasil i que ara ja és municipal”. En aquest sentit ha apuntat que “estem molt satisfets amb el resultat de les jornades de portes obertes perquè en línies generals l’edifici ha agradat als veïns i veïnes, que s’han mostrat molt interessats en el potencial d’aquest immoble”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà