Benaguasil llança una campanya de bons per a dinamitzar el comerç local

Hi haurà bons de 10, 20, 50 i 100 euros, que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a la campanya

L’Ajuntament de Benaguasil activa noves mesures d’impuls econòmic amb la posada en marxa d’una nova campanya de suport directe a les compres en el xicotet comerç mitjançant el bescanvi de bons de consum.

Els bons, impulsats pel Consistori, són bons de descompte que tenen com a objectiu principal el foment del consum de la ciutadania en els comerços, establiments d’hostaleria, alimentació o de serveis.

La campanya, que compta amb la col·laboració de l’associació Empresaris de Benaguasil, consisteix a posar en circulació bons de 10, 20, 50 i 100 euros, que es podran gastar en qualsevol dels comerços i establiments que s’adherisquen a la campanya.

La iniciativa municipal compta amb una partida pressupostària de 60.000 euros i es gestionarà a través del conveni de col·laboració amb la Confederació d’Empresaris de Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana-Confecomerç CV.

Seran beneficiàries d’aquesta campanya les persones majors de 18 anys empadronades a Benaguasil, qui podran comprar els bons al preu del 50% que figure en aquests, a través de la plataforma de venda en línia que s’habilitarà.

Els consumidors i consumidores, en el moment de comprar els bons, pagaran el 50% del seu valor nominatiu, sent l’altre 50% l’import de l’ajuda directa municipal.

Respecte als establiments participants, en els pròxims dies s’informarà del procediment perquè tots els comerços del municipi i establiments de serveis, amb un màxim de 20 treballadors, excepte supermercats, cases d’apostes, gasolineres, quioscos, gestories, agències d’assegurances, notaries, despatxos d’advocats i col·legis, puguen adherir-se.

Amb aquesta nova campanya l’Ajuntament continua realitzant accions de dinamització comercial i desenvolupant polítiques de suport al comerç local i a l’economia de les famílies. En aquest sentit Patricia ha animat als negocis locals a participar en la campanya i ha destacat que, des de l’Ajuntament, es continuarà treballant per a secundar i dinamitzar el sector del comerç a Benaguasil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà