200 xiquets participen en l’Escola de Pasqua de Benaguasil

L’Ajuntament facilita a les famílies la conciliació

L’Ajuntament de Benaguasil a través de l’àrea de Joventut ha organitzat una nova edició de l’Escola de Pasqua durant les vacances escolars de Setmana Santa de l’11 al 14 d’abril en horari de 9 a 14 hores.

L’Escola de Pasqua ha comptat amb la inscripció gratutita de 200 xiquets d’entre els 2 i els 12 anys i amb 15 monitors que han preparat una programació basada en activitats, tallers i manualitats relacionats principalment amb la Pasqua.

Les activitats s’han desenvolupat en les instal·lacions municipals del BClub en horari de 9 a 14 hores i ha comptat amb places per a xiquets i xiquetes amb necessitats educatives especials, els quals estan atesos per professionals qualificats.

La regidora de Joventut, Ana Aleixandre, ha assenyalat que la “Escola de Pasqua està pensades per a ajudar a les famílies en la conciliació de la vida familiar i laboral, en aquest període vacacional”.

Les Escoles de Pasqua que ofereix cada any l’Ajuntament de Benaguasil té com a objectiu principal facilitar l’aprenentatge entre els més xicotets, desenvolupar les seues habilitats socials i transmetre valors com el respecte, la convivència i la diversitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà