El regidor Stephane Soriano (PP) repetirà en la llista de Ximo Segarra

stephane soriano

Anuncia la seua decisió a través de xarxes socials

Malgrat les especulacions en els últims mesos sobre la possible absència del regidor del PP de Benaguasil Stephane Soriano en la candidatura de Ximo Segarra, el propi edil ha anunciat hui a través de les seues xarxes socials que continuarà de cara a les pròximes eleccions del 28M.

Soriano repetirà en la llista amb la qual els populars tractaran de revalidar la majoria absoluta amb la qual governen des de fa més de 20 anys en el municipi de Camp de Túria.

L’edil del PP ha difós un vídeo en instagram en el qual assegura que ha sigut una decisió molt “reflexionada i meditada” després d’una legislatura “atípica” marcada per la pandèmia.

Soriano ha defensat la gestió de Ximo Segarra i ha assegurat que després de mesos de “profunda reflexió personal” ha decidit tornar a formar part del seu projecte i de la seua candidatura per a tornar a ser regidor.

Segons l’edil del PP, el pròxim 28 de maig, els veïns de Benaguasil podran votar i triar entre “l’estabilitat del projecte de Ximo Segarra” i “un tripartit d’esquerres conformat pel PSPV, Millorem i Compromís”.

En aquest sentit, afig que una altra de les motivacions per a repetir en la llista del PP i renovar el seu compromís amb Segarra és que Benaguasil “no es mereix caure en mans d’un tripartit d’esquerres”.

,https://www.instagram.com/tv/CrDoWdvI-tK/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà