Aquests són els cinc partits que es presenten a Benaguasil el 28M

Candidatos Benaguasil elecciones 28M Ximo Segarra, Rosa Perís i Vicent Valls

Vox concorrerà a les urnes per primera vegada

A un mes de les eleccions municipals ja es coneix a qui podran votar els electors a Benaguasil el pròxim 28 de maig. Aquest dimecres el BOP publica les llistes provisionals en els municipis de la comarca de Camp de Túria que ara hauran de ser ratificades.

En total són cinc els partits que es presenten als comicis locals. El PP aspira a revalidar la majoria absoluta amb una candidatura encapçalada de nou per l’alcalde Ximo Segarra i els actuals regidors en els primers llocs de la llista.

El PSPV-PSOE acudeix a les urnes amb nova candidata i aspiracions de canvi. La diputada socialista Rosa Peris es presenta per primera vegada a l’alcaldia de Benaguasil en substitució de l’actual portaveu del grup socialista Laura Mitrugno, que apareix de número cinc.

Per davant, entre els llocs dos i quatre, figuren José Vicente Galiana, Nuria Subiela i Javier Carbonell.

Per la seua part Compromís ha presentat també llista encapçalada per la regidora Inma Riera, que va accedir aquesta legislatura a l’acta en substitució d’Ernest Andreu.

Quant als partits locals, Millorem Benaguasil, que té en la actualitat dos regidors, repeteix candidat. Vicent Valls encapçala la llista en la qual s’han integrat regidors i exregidors del grup municipal Ciutadans, com Juan Puchau que va de número dos de la candidatura.

La principal novetat en els col·legis electorals serà la presència de les paperetes de VOX. La formació de dreta concorrerà amb una llista liderada per Enrique Senís, en la qual figura Isabel Franco de número dos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà