La Fiscalia arxiva la denúncia de Millorem contra l’alcalde de Benaguasil

ayuntamiento benaguasil

L’organisme judicial manifesta que no es detecta ni actuació desviada

La Fiscalia ha arxivat la denúncia interposada per Millorem Benaguasil. Una decisió que segons l’equip de govern del PP “posa de manifest una vegada més que Vicente Valls (Millorem Benaguasil) instrumentalitza les denúncies amb una única fi electoral, però que aquestes són buides.

I és que l’últim intent de Millorem de carregar contra l’Ajuntament de Benaguasil, ha tornat a caure en sac foradat en dictaminar el fiscal “no haver-se detectat una actuació desviada, ni molt menys de corrupció”.

Aquesta nova fallada de la Fiscalia s’uneix a altres anteriors pels quals també es van arxivar les denúncies presentades per Valls contra l’Ajuntament de Benaguasil en una constant que s’ha repetit al llarg dels anys de mandat de l’equip de govern local, en els quals el portaveu de Millorem ha posat en dubte qualsevol actuació municipal per a intentar traure rèdit polític, i per a desgastar a l’equip de govern, com ja l’intentara en el seu moment amb Stephane Soriano, la causa del qual també va ser arxivada sense que hui dia Valls haja demanat cap disculpa.

Des del govern municipal han mostrat la seua satisfacció amb el decret d’arxiu de la fiscalia i han lamentat que, “durant l’actual legislatura Valls s’haja dedicat a interposar denúncies i demandes, sense que cap haja prosperat, en lloc de treballar pels interessos de la població, i a interposar denúncies mancades d’un altre fonament que no siga tacar el bon nom de Benaguasil i atacar des de la difamació i la mentida tant a Ximo com a la resta de regidors. Si això és el que s’espera de Millorem, el resultat és més que mediocre, és lamentable, i reclamem que se centre en defensar els interessos de la població i no en l’odi personal que manté”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà