L’Audiència desestima el recurs de Millorem Benaguasil

Comporta la imposició al partit local de les costes

La secció 5a de l’Audiència Provincial de València ha desestimat el recurs d’apel·lació que Vicente Valls, Millorem Benaguasil, va interposar en el seu moment contra l’Ajuntament per retardar el toc de queda durant la pandèmia.

L’acte no sols condemna en costes a Valls sinó que recull que “no s’aporta cap indici més enllà de les meres valoracions del querellant sobre les suposades irregularitats”.

Així mateix l’Audiència considera que “queda desmuntada la possible existència d’un delicte de falsedat. Però anant més enllà. No aconsegueix entrellucar la Sala quin poguera ser el bé jurídic pertorbat amb els fets objecte de denúncia”.

Aquesta resolució juntament amb una àmplia reguera de resolucions jurisdiccionals donades en els últims mesos, en les quals han sigut denegades totes les demandes, querelles i denúncies a l’equip de govern municipal, suposen que tota la base dels partits d’esquerres s’ha estavellat en el que fins ara era l’única basa jugada. “No els ha servit de res i els deixa davant un evident desconcert. Quatre anys d’anar a Tribunals perquè al final no els de la raó ningú i en cap instància, diu molt de la feble línia de treball, jugant-li-ho tot a aquesta basa i perdent tot han aconseguit el resultat de no fer res pel poble i traure a la llum que cap de les actuacions del govern municipal fora posada en dubte. I és que han judicialitzat la política i no els ha eixit res bé, al final la imatge és la d’un equip de govern que ha actuat correctament malgrat les seues contínues visites als jutjats”.

L’equip de govern ha mostrat la seua satisfacció per la decisió judicial i ha incidit en què “si el bloc d’esquerres volguera governar de veritat, en comptes d’acudir als jutjats hauria d’anar a les Conselleries a demanar per a Benaguasil perquè si com ells diuen el més important són els interessos del municipi, no l’han fet i han anat a retardar la gestió municipal, amb el que s’han trobat amb què cap de les seues demandes ha prosperat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà