Benaguasil convoca 18 beques per a fer pràctiques aquest estiu

L’Ajuntament destinarà 9.000 euros al programa municipal “Benaguasil te Beca”

L’Ajuntament de Benaguasil ha tornat a convocar el programa municipal “Benaguasil te beca” a través del qual 18 estudiants realitzaran pràctiques formatives aquest estiu en el Consistori en les àrees d’Educació, Comunicació i Voluntariat.

A la convocatòria podran presentar-se aquells estudiants que estiguen empadronats en la localitat, que tinguen 18 anys i que es troben cursant Cicles Formatius de Formació Professional, Ensenyaments Universitaris Oficials, Ensenyaments Artístics Superiors o Màster Oficial impartit per les Universitats, que vindran determinades en les corresponents bases.

Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals que seran finançats íntegrament per l’Ajuntament, que ha destinat un total de 9.000 euros.

“Benaguasil te Beca” és un programa municipal que llança l’Ajuntament per quart any consecutiu, conscient de la importància de continuar apostant per completar la formació dels estudiants i acostar-los al món laboral.

Les sol·licituds, que podran presentar-se quan es publiquen les bases en el Butlletí Oficial de la Província, moment en el qual s’informarà la ciutadania a través dels llits habituals, hauran d’anar acompanyades d’una fotocòpia del DNI, la documentació acreditativa d’estar cursant la titulació requerida, fotocòpia de l’expedient acadèmic, així com de tots els documents que acrediten els mèrits.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà