Noemí Ferrer i Ainhara Sanabria, Falleres Majors de Benaguasil

Asier Ortiz Fortea serà el president infantil

La jove Noemí Ferrer Real i la xiqueta Ainhara Sanabria Subiela són les noves Fallera Major i Fallera Major Infantil de Benaguasil per a l’exercici 2023/24. Ainhara estarà acompanyada de Asier Ortiz Fortea, que serà el president Infantil.

Eren les huit de la vesprada quan l’alcalde, Ximo Segarra, procedia a realitzar la tradicional trucada telefònica des de l’Ajuntament per a revelar el nom de les màximes representants de les festes josefinas.

Asier va ser el primer a despenjar el telèfon i escoltar en directe que era el nou president infantil. Asier té 9 anys, estudia 4t de primària i pertany a la falla Muntanya Montiel.

Després d’ell era Ainhara qui entre aplaudiments, i crits d’emoció per part de tota la seua família i components de la seua comissió que esperaven al costat d’ella amb incertesa en el casal, escoltava de boca del primer edil que havia sigut elegida fallera major infantil per elecció del jurat.

Ainhara té 10 anys, estudia 4t de primària i és fallera de la comissió El Picaor.

Posteriorment, l’alcalde va marcar el telèfon que va sonar a casa de Noemí Ferrer Real, la nova Fallera Major de Benaguasil, deslligant-se l’alegria dels qui li acompanyaven en aqueix moment.

Noemí té 22 anys, és de la Falla Plaça de Bous, a la qual pertany des que va nàixer i és graduada en magisteri d’educació infantil

Per part seua, la Cort d’Honor que acompanyarà a la Fallera Major Infantil, està formada per Carla Romero Pelechá de la falla Carrer de Lliria i Daniela Bo Vivó de la falla Cervantes.

A l’acte van acudir també Monti Arrué i Ainhoa Gramuntell, Falleres Majors de 2023, que juntament amb l’Alcalde, la regidor de Falles i la presidenta de la JLF van ser les primeres a felicitar les noves protagonistes de la festa fallera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà