El CF Benissanó i l’Sporting Benissanó reben el reconeixement del poble

futbol
Gonzalo fotografía

L’alcaldessa entrega ‘El Castellet de Benissanó’ als equips

La sala de plenaris de L’Ajuntament de Benissanó es va omplir de gom a gom el passat  1 de juny amb el motiu de l’acte institucional de reconeixement al CF Benissanó i al Sporting Benissanó pels èxits aconseguits esta temporada.

El CF Benissanó amateur aconseguí l’ascens a la 1a regional del futbol valencià mentre que els alevins de l’Sporting Benissanó jugaran la Superlliga en la pròxima temporada. També hi hagué reconeixement cap als benjamins de l’Sporting al haver quedat primers classificats en la seua categoria.

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, entregà un obsequi commemoratiu ‘El Castellet de Benissanó’ i posà en valor el sacrifici, esforç i entrega que fan, tant els jugadors com els directius en estes categories i es comprometé a seguir recolzant el treball que ha fet possible esta gran temporada.

Navarro també dedicà unes paraules als equips d’alevins i benjamins per la “passió i ganes que posen en els entrenaments i partits”.

FCBenissano
Gonzalo fotografía

Pepe Castellano, president fundador del CF Benissanó va agraïr als presidents del CF Benissanó i de l’Sporting Benissanó, Miguel Castellano i Raul, i als jugadors de tots els equips per continuar la tasca que fa 50 amb molt de sacrifici va fer nàixer el futbol federat a Benissanó.

També intervingueren en l’acte els presidents de tots dos clubs els quals destacaren el compromís de continuar treballant pel futbol a Benissanó i per la col·laboració entre els dos clubs.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà