L’ajuntament rehabilita la coberta i millora els accesos de l’escoleta

Amb una inversió de 64.412 euros de la Diputació

L’Ajuntament de Benissanó està invertint en la rehabilitació de l’edifici que alberga l’escoleta municipal. Les obres, que s’estan realitzant, suposaran una inversió de 64.412euros incloses dins del pla IFS que subvenciona la Diputació de València.

Aquesta era, sens dubte, una actuació molt necessària donat el deterioro que presentava la coberta de l’edifici de l’Escoleta Infantil, així com l’accés a la mateixa que no complia amb els requisits d’accessibilitat a edificis públics”, ha declarat Amparo Navarro, alcaldessa de Benissanó, qui també subratllat la prioritat que ha suposat, des del primer dia de la legislatura, aquesta escoleta, invertint en recursos per a millorar l’educació dels més xicotets i la conciliació familiar.

En aquest sentit, la primera edil socialista avança que “en este mateix projecte, a més de la rehabilitació del terrat i de les obres per a l’adequació dels accessos (amb més seguretat i eliminació de barreres arquitectòniques), també s’habilitarà una coberta a l’entrada de l’edifici per a salvaguardar de les inclemències meteorològiques, tant als alumnes com als familiars que els acompanyen”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà