El PSOE de Benissanó estrena candidata a l’alcaldia y pàgina web

El Camp de Túria
Ahir, diumenge 6 de març, l’agrupació local del PSOE de Benissanó va presentar a la seua candidata a l’alcaldia, en un acte que també s’aprofità per donar a conèixer la nova pàgina web del partit socialista d’este municipi.

José García

A l’acte, a més de tots els simpatitzants i afiliats del partit a Benissanó, han acudit els acldes de Marines (Lola Celda), Alcubles (Manolo Civera) i els caps de llista de les candidatures de Llíria (Alfred Rodilla) i Benaguasil (Laura Mitrugno).

Representants d’esta formació s’han mostrat molt satisfets amb la resposta social que es va obtindre, amb més de 150 persones a l’esmentat acte. En primer lloc, es va presentar la nova pàgina web del partit (www.socialistesbenissano.com); des de PSOE de Benissanó es va demanar la participació ciutadana: “Demanem a tots els veïns que aprofiten la nostra web per denunciar totes aquelles actuacions abusives i partidistes que troben del govern municipal del PP i també facen arribar als membres d’esta grupació  tots aquells suggeriments que pensen són positius per al poble”.

L’acte el va tancar la candidata socialista a l’alcaldia de Benissanó, Silvia Sanz Frontera. La candidata, que substitueix Manu Castellano, es va comprometre a que, en cas de convertir-se en la primera edil del poble, “s’hauran acabat els favoritismes i les prevendes que ens té acostumats el govern del PP en benefici dels seus amics i d’aquells que constantment els adulen”.

“Ja n’hi ha prou de manar per uns pocs i que ja  ha arribat l’hora de governar per a tots sense exclusions i sense mirar a vore qui són, on van i d’on venen”, va afegir Silvia Sanz, qui va incidir en “a joventut i excel·len preparació de la gent que està  en esta llista, a més de la renovació per mig del diàleg i del consens que s’ha dut a terme per a confeccionar-la”.

 

47 Comentaris
 1. que cuantos años tenia serafín cuando entró de alcalde de Benisanó, y Isabel???????? por cierto hacer memoria, serafín no ganó la alcaldia, tuvo que pactar con Unió Valenciana o es que ya no os acordaís…….

 2. El Psoe de Benisano no va a guanyar unes eleccions mai en la vida. Ells saben que no. Tenen rabia e impotència continguda.

 3. Perdón por mi ignorancia…Canal 9 es esa cadena que sólo sirve para ver la Formula 1 en los descansos publicitarios de la Sexta no??

 4. Li peguen 40.000 patades els informatius de TVE i Tele5 a Canal9… en primer lloc, perquè tenen moltísima més pluralitat i imparcialitat; en segon lloc, perquè tenen moltísima mes audiència (bàsicament, per allò que he dit abans… a la gent li agrada la qualitat i no la basura); i, en tercer lloc, perquè NO hi han denúncies dels propis treballadors (i treballadores) en contra de TVE i Tele5 contra eixes cadenes… cosa que a Canal9 les denuncies SI son contínues, per manipulació informativa, per falta de pluralitat, per ocultació de dades ‘comprometedores’, per seguidisme dels actuals dirigents polítics, per enxufisme en els nomenaments d’alts càrrecs, per malversació econòmica i, fins i tot, per agresions sexuals i abusos d’autoritat. T’agradat l’explicació o en vols mes? A l’altra tornes!

  PD: No és extrany que defengues el model de Canal9 i sigues (del PP) de Benissanó: al cap d’eixa casa (RTVV) ja el varen invitar fa poc els dirigents polítics del PP de Benissanó, i ja va vindre al poble a dir unes animalades que varen eixir a tots els diaris que no són d’extrema dreta (o siga, com tú). Tú les vories de categoria, però varen ser tan lamantables com ho és Canal9… per cert, LA CADENA AUTONÒMICA MÉS ENDEUTADA I AMB MENYS AUDIÈNCIA DE TOTA ESPANYA.

 5. A vore si es de veres… ves a Canal 9 o a Libertad Digital, allí tu encaixaràs de P.M. La resta, ens conformem amb esta publicació. Però jo açí veig notícies de més de 10 partits polítics… entre ells, el teu estimadisim PP.

 6. INFOTURIA publica els articles que vol, perque la semana pasada BENISANO va enviar un article contestant al de «pà d´ahir» i no esta publicat, perque?????????
  No escrigam mes en INFOTURIA: no publiquen els articles de la gent, sols els que ellos volen, per cert la majoria en contra del PP.

 7. Mejor que empiece por explicar el trabajo que realiza sin cobrar un duro. Si ha trabajado en el ayuntamiento, mi querido enrique es porque tenía la titulación, y precisamente no lo ha elegido la alcaldesa sino comisiones. A parte de que solo se presentaron dos personas. Y en la casa de la juventud cobra por abrir y cerrar los domingos y estar pringado un domingo que tu seguro que no estarías Enrique/a y no ahora no trabaja para la generalitat. infórmate bien… Además desde cuando una persona tiene que explicarte a ti donde trabaja y lo que cobra. DE QUE VAS? DIME DONDE TRABAJAS TU, Y PON TU NOMBRE REAL, GUAPA, ASI TE LO ESPLICARIAN ENSEGUIDA.. BONICAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 8. Miguel, claro que escribes tu nombre en el artículo, ese es tu trabajo en el PP y luego bien que te lo pagan. Si no de qué. Por qué no nos cuentas todos los trabajos que este ayuntamiento te ha dado? Por qué no nos cuentas que haces y que cobras en la casa de la juventud? Es verdad que ahora trabajas para la generalitat? Si alguna vez hacen un rankin de enchufados por el PP te dan la MEDALLA DE ORO.

 9. tu si que eres jitleria, si,,,per descomptat que els jóvens votaren a qui vullguen, votaran al partit popular, no voldràs que voten el psoe perquè afonen el nostre poble com han fet a espanya. I segur que la gent que dius té més llums que el tu i no precisament en les farolas

 10. Mare meua! Quin destrellat diuen els peperets de Benissanó i de tota la contornà, jo no suporte ni a PSOE ni a PP, però he de dir que no sou ningú per a criticar una llista de persones, i si ho feu vos mereixeu engolir tota la merda que vos tiren per damunt, i he de dir que a Benissanó el PP fa el que pot, i no es suficient, fa moltes coses malament i menys mal que teniu vivint açi al senyorissim… per que sinò tancariem l’aixeta i s’acabarien totes les allaus de votants pepers zombis iaios i iaies que tenim al poble, necesitem cambiar ja!
  No se pot gastar el PP tot els diners del plan-E (Engany) en restaurar els carrers antics (que estaven ben bonics), i ara que tenim que posar un llumener LED nou per llei, ara no tenim d’això (i això que es va proposar aquesta idèa al ajuntament), pos res a endeutar més el poble…. vinga, festaaa!

 11. Els que tenen més llums al poble, son els enxufats, ixos si que iluminen bé! (i no diré noms per que ja se coneixen), que dixen ja els joves tranquils, per a que pensen per ells mateixos, i que no vos mentjen més el cap les juventuts jitlerianes….
  Visca Benissano sempre!!

 12. Ací no cal que demanem un préstec per pagar la llum del poble, perquè directament deixem a mig poble sense llum i au. Això sí, de bon dia que no en falte, totes enceses.

 13. Tu saps el que estàs diguent¿? Si l’eliana és el poble més endeutat, si l’alcalde a hagut de demanar un préstec per a poder pagar la llum del poble, després de l’apagada per impagament. Si és el poble on més contribució es paga. Tenen una immigració descontrolada, és el poble més insegur de la comarca. Com a poble és una meravella, però com esta gestionat és una vergonya. Tot el que han fet és gràcies al Consell que no ha parat de donar subvencions, perquè facen comissaries, teatres, parcs, ajuntament, carrers. Millor calla que tant socialisme et nubla la vista.
  PSOE=empleo, crisi . I si tant t’agrada te’n vas a l´eliana, segur que l’alcalde t’invita a esmorzar. Pregunta als què viuen en la urbanització i veuràs que et diuen. NO tens ni idea. Si heu de governar vosaltres Benisanó com en l´eliana, apanyats estem. No has pogut triar pitjor comparativa.

 14. Per cert, em fa molta molta gràcia que els socialistes inclós escriguent en castellà fiquen «Benisanó» amb dues esses, doneu-vos conte als comentaris d´açí i de la página del partit!

 15. Molt ben dit Miguel! A mi em pareix que es fiquen per enveja, les NNGG de Benisanó es fan notar i dona gust tindre als jovens del poble orgullosos del partit i en ganes de treballar, per a ser un poble menut tenim uns jovens amb il.lusio per al dia de demá portar el poble com deu mana, tambe jovenets i guapots, tot cal dir-ho!

 16. Jo no soc ningú però he de dir que a l’eliana les coses van divinament, i governa el PSOE moooolts anys, i açi, al poble de Benissano governa el PP i eixim endeutats fins a la mèdula, que per a pagar el deute deuriem d’abonar cada ciutadà 1000 € de la nostra butxaca, aço no pot ser, que siiii peperets, que s’han fet coses boniques com el teatre (tu ja has anat? ha fer botellò?) però que l’eliana es una passà i esta governada requetebé, i dona gust.

 17. el psoe ens porta a la guerra. Eixe president que en el seu dia va dir que la guerra d’iraq era una salvatjada, ara el president del talant si que esta a favor d’anar a la guerra. On esta ara la gent que es va manifestar en la guerra d’iraq? el pitjor que te l’esquerra s’anomena ZAPATERO. abans deia que no havíem d’anar a la guerra i ara es baixa els pantalons davant d’europa. Si estas a favor d’ajudar a països amb dictaduress, no critiques als que ho van fer. encara hi haurà gent que vote el psoe?

 18. visca les alarmes socials….. (una vegada més)…… el pp tranquil que té i tindrà llista… una volta més i per a estar al capdavant de l.ajuntament. MIGUE PER CERT, ANIM AMB LA FEINA QUE ESTEU FENT AMB ELS JOVES DE BENISANÓ. AMB ELLS, I ELS NO TANT JOVES UNA VEGADA MÉS BENISANÓ…. POPULAR.

 19. Els socialistes de Benissano almenys ja tenen la llista feta pero estos del pp encara no.A vore si es que no troben a ningu.Si no,no se a que esperen…….

 20. Us imagineu a tota esta bandà de gent en lo anticlericals que son, precidit una processó amb el bastó d’alcalde?
  No me digau que aisó no sería un espectacle digne de vore!!!

 21. Et felicite per haver escrit en valencià, si fa no fa correctament. Està canviant el tarannà del pp de Benissanó? Per fi se n’haureu adonat que la nostra llengua pròpia és la valenciana, i que és vergonyós com en les dues pàgines web de l’ajuntament no n’hi tinga presència (posar-hi una opció en valencià amb tots els escrits en castellà no conta), i que en l’últim programa de festes el valencià no hi tinguera cabuda, on a més a més, les contades paraules que hi eixien a sovint tenien errades greus.

 22. Molt be, el poble de Benissanó, sap molt be a qui a de votar, i no perqué cuatre persones escriguen en aquest lloc les coses van a cambiar. Les persones de este poble, antes de anar a votar valorem tot el que ocorre en el poble i pots estar tranquil Migue, que el partit popular de Benissanó, aprova i amb nota i tots el integrants del partit també. Ànim i avant, que estes eleccions, en este poble i en la resta de la Comuntat Valenciana, ja estàn pràcticament senteciades, vullguen o no vullguen i li pese a qui li pese, lo que pasa es que es comprensible, ells campanya en tenen que fer encara que com veus, no tenen res que aportar.

 23. Ja està la tia de sempre faltant el respecte intentant ofendre (ja que no ofén qui vol, sinó qui pot i tu no pots) als que no pensen igual que ella. Si la teua pretensió és dir que els regidors del PP no estan preparats per a gestionar el nostre ajuntament la portes clara. Si vols parlar dels nostres estudis, parla dient la veritat. Si hagueres sigut un poc més lista t’haguérem manat el nostre currículum. Jo, a diferència de tu, no entraré a valorar les professionalitats de les persones que van en la vostra llista, entre altres, perquè no m’importen. Dir-te que no sóc professor de guitarra, simplement i de forma gratuïta done classes als xavals del meu poble que s’han volgut apuntar i que per cert estan aprenent moltíssim. (Igual es això el que et moleste). Resulta curiós entrar a este periòdic per a veure les notícies del meu poble i veure el meu nom en els comentaris dient que si sóc un trepa que si cobre açò o cobre allò. M’afilie al pp perquè es el partit que defen els meus ideals i per això, perquè per a mi els meus ideals són el més important estic en el PP. Un grup de jóvens hem creat nngg a benisanó i hem aconseguit afiliar a molts jóvens del nostre poble. Tant et molesta que un grup de jóvens estiga interessat en treballar en el PP?.
  El meu partit, el partit que durant molt de temps la gent de Benisanó ha està recolzant electoralment està gestionant el nostre municipi Perfectament. A vosaltres només vos preocupen favades i per aixo feu política tonta ( es a dir, parlar de tonteries), mentres que nosaltres fem política per a les persones i per al nostre poble. A la vista està el canvi a millor que ha apegat Benisanó. El PP de Benisanó ha apostat molt dur per la joventut i pel benestar del nostre poble. S’han organitzat excursions (tant per a jóvens com per a majors), s’ha construït un amfiteatre que és l’enveja de la Comarca, s’ha restaurat el castell, s’ha remodelat el Camp de Futbol i els carrers del nucli antic, s’ha construït la casa de la joventut, el centre social, parcs per als més menuts etc etc etc etc etc . Així que les persones que estan al capdavant del nostre ajuntament ESTAN TOTALMENT PREPARADES. Potser tu sigues catedràtica i tingues 80 màster en gestió local. Un altra mentida que t’agrada dir molt, és que el pp gestiona només per a alguns i tu saps perfectament que això no és així. En tots els tallers d’ocupació han entrat gent de tots els colors polítics i tu ho saps molt bé. Ja esta bé de crear alarmes socials, presenta propostes i treballa més per benisanó i disa de clavarte en tonteries. Ànim que segur que així arribares molt llunt. A i jo escric i pose el meu nom que per cert es Migue.

 24. tenies que anar a un pleno,per que vamos es de risa los de el psoe que el que va el segundo en lista no sabia en ZARAGOZA quien gobierna. tuvo que decirselo la AUXILIAR ADMINITRATIVA ,eso es simpremente lo poco que se enteran los que quieren governar en BENISANO .
  DE RISA

 25. bon dia benisano, a faltar el respecte a un altre lloc, vale??? ja esta be de faltar al respecte de la gent que es presenta en una llista. Possats a d’aço per a jovens, guapos i preparats (perdona que ho dubte i faig referencia al escrit de PAblo S.) la del PP.
  no vull faltar al respecte de ningu, simplement em pareix mentira que parle aixi la gent de veins que volen treballar per els demes i que segurament ni coneix personalment.

 26. A esta no li fa falta agüela, jajajajajajajjajajajajajaja, es «joven y guapa» y esta preparada!!!! …. Chicos: !!!!!BUEN PARTIDO !!!!! A por ella….

 27. Al del llamamiento urgente le quiero decir que este tranquilo, pues yo soy una de las candidatas del PSOE y ademas de joven y guapa gracias por el cumplido) tambien estoy preparada igual que mis compañeros, a gobernar Benissano y gobernarlo bien. Asi es que ya sabes lo que tienes que hacer, votanos y te lo demostraremos. Un saludo.

 28. Anem a arrasar, tenim un equip increible, crec que podem fer que Benissanó siga el poble que toca, en igualtat per a tots. Els Socialistes podem, CLAR QUE SI. Silvia al capdavant i nosaltres darrere… PODEM.

 29. LLAMAMIENTO URGENTE, en primer lloc dir-te que la gent que es presenta esta molt, pero que molt qualificada, tenen ganes, il.lusio, etc… guanyaran o no, pero el que no deus fer es un jui de la llista abans de que hagen sigut elegits i es possen a treballar. Donem-los una llegislatura i d’açi 4 anys parlem, juzgarem i vorem si es o no de risa. Los fuertes del partido, estan 8 anys i no han pogut fer mes del que fan (ja que la majoria absoluta que deuria de estar prohibida i donar representacio a tots els partits no dona opcio a res), donem un vot de confiança a les noves cares, estem tots cansats de les cares de sempre, i benisano tambe necessita renovar-se. ANIM a la llista.

 30. Llista de risa? I quina és la que no fa risa? La que encapçala Isabel (auxiliar administrativa), Núria (que no té ni la EGB), Angelita (no comment), Miguelito (guitarra de professió)… esta és la llista que el PP vol que mane en Benissanó? Açò sí que és urgent, però de la por de dóna.

 31. No sóc ningú per opinar sobre el nivell o no de les llistes de cadascú, al cap i a la fi em te igual qui mane. Però, a ull nu, hi veig més gent en carrera a les llistes del psoe que no pas a les del pp, en les quals hi ha gent que per no saber no sap ni llegir.

 32. Jo vaig estar a la presentació i va estar molt bé. L’ambient inmillorable i les sensacions són molt bones. Són una pinya i es nota ( en altres llocs no es pot dir el mateix), la complicitat i el treball els defineixen. Podràn guanyar o no però feina per Benissanó en faràn, estic segura. S’estimen el poble i la seua gent i ho demostraràn.

 33. ¿Pero la lista que han publicado los socialistas en su página web, es la real?, ¿realmente son esas personas las que se presentan?. No me gusta faltar el respeto a nadie, y menos a personas del municipio, pero hay que reconocer que es de risa. Si los hombres fuertes del partido, los que hubieran podido hacer algo y nunca lo han conseguido no están ocupando los lugares destacados , y nos ponen a estas personas (muy jóvenes, guapos, todo lo que tu quieras), la poca confianza que teníamos con el partido socialista, cada vez se va desvaneciendo más de nuestros pensamientos y de vuestras oportunidades. Si realmente os interesa el pueblo y el bien de todos los habitantes, porfavor, os pido públicamente que intenteis modificarla aunque solo sea un poco, pero que por lo menos el pueblo vea que realmente os interesamos y teneis ganas e ilusión de trabajar.
  gracias

 34. MPO, tu que sabras si no estaves alli, jo soc apolitic i pense anar als actes de tots i comentar-los açi. el diumenge hi habia molta gent, no se si 150, 100 o 20, el cert es que el local estava ple. I comentar-te que en la llista si que vol anar gent, mes de la que tu et penses, el que han fet es donar oportunitat a cares noves, no com el PP que possara les cares de sempre, si no, al temps.
  LA JESSY, apanyats estem amb la gestio del teu partit, es mes, la llista vostra es per impossicio, quede clar, sino pregunta a la cap de llista i alcaldessa, que porta dos llegislatures dien que s’hen va i no la deixen, per que sera?
  apanyats estem tots, pero tots, si el unic que fem es tirar per terra a les persones que volen treballar pel poble, dona igual el partit, volen (suposse) treballar pel poble i la seua gent. ja esta be de tirar-los per terra, els bous des-de la tanca es veuen millor, veritat? ANIM A TOTS ELS CANDIDATS PER TREBALLAR PER UN POBLE MILLOR SENSE FAVORITISMES PER FAVOR.

 35. La verge!!!! si per algún hipotètic cas aquestes persones arribaren a manar, ja estem apanyats!!!, perque segons tin entés (per persones molt afins al partit), el socialisme de BENISSANÓ, està en els seus moments més baisos i aisó que sempre ha estat.

 36. Pot entrar dins de la nova web dels socialistes de Benissanó i comprobar amb les fotos de la galeria que no hi cabia més gent. Amb respecte a la llista, pense que està molt millor preparada per afrontar i reparar la molt mala gestio que ve fent l’ajuntament de Benissanó en aquestos 28 anys de govern «per a uns pocs».

 37. clar que hi ha hagut consens¡ si en eixa llista no vol anar ningú. Han hagut de buscar gent fins davall de la taula.. 150 persones? jo crec que hi havien unes 10.000.

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.