Horarios Julio Metrovalencia

Es celebra un acte la candidatura socialista de Silvia Sanz a Benissanó

El Camp de Túria
El passat diumenge es va celerar l’acte de presentació de la candidatura socialista a Benissanó, amb l’alcaldable Silvia Sanz al capdavant.

José García

A este event varen estar presents d’altres candidats a les alcaldies de municipis del Camp de Túria: va ser el cas de Alfred Rodilla (a Llíria) i Benaguasil (Laura Mitrugno), a més d’alguns representats del PSPV-PSOE de poblacions veïnes, com la Pobla de Vallbona, Marines o Riba-roja del Túria. També va assistir Francisco Signes, diputat autonòmic i alcalde de l’Alcudia al llarg de 16 anys.

En la seua intervenció, Silvia Sanz va explicar que el projecte socialista a Benissanó es centra en “una gestió eficient i transparent” i en “l’aplicació del principi d’igualtat d’oportunitats per a tots, aspecte que el PP ha vingut trepitjant sistemàticament des que governa”.

38 Comentaris
 1. ¡Te habrás quedado bien a gusto! Pero hay que admitir que no mientes en lo que dices… un poco largo el texto, pero dices verdades como puños…

 2. Els ‘hooligans’ del PP són els que creuen que qualsevol veu que no és del PP és necessariament del PSOE (per a ells, no existeix Esquerra Unida o Compromís, per citar algun exemple), de la mateixa manera que els ‘ultres’ del R. Madrid creuen necessariament que qualsevol aficionat al futbol que no simpatitza amb el seu equip «es del Barcelona»; els ‘hooligans’ del PP són els que qualifiquen a tots els del PSOE com «socialistas cerriles» (o «traidores», o «ladrones») i reclamen respecte per a les seues sigles (les del PP); els ‘hooligans’ del PP són els que defensen la «presunción de inocencia» per als seus imputats en corrupteles, mentres exigeixen dimissions en les imputacions d’altres partits polítics; els ‘hooligans’ del PP són els que presumeixen d’una educació que no tenen (com demostren a diari, quan els escoltes parlar) i també presumeixen d’un respecte per la democracia que, en realitat, no comparteixen (ni ara ni abans… perquè a ells, el que realment els agrada, és el poder absolut, sense tindre que donar explicacions a ningú); els ‘hooligans’ del PP són els que repeteixen «ZP hunde España» i «el Caso Gürtel son 3 trajes y 2 corbatas»… i d’ahi no els pots traure, ni amb proves ni sense elles; els ‘hooligans’ del PP són els que defensen «agua para todos» i permeten que l’agricultura tradicional valenciana s’afone, per falta d’incentius; els ‘hooligans’ del PP són els que diuen vetllar pel valencià, quan per a ells el valencià és un idioma que ni parlen ni esciuen ni entenen; els ‘hooligans’ del PP són els que diuen defensar el «crecimiento urbanístico ordenado, con respeto por el medio ambiente», mentre afavoreixen la proliferació de PAIs de forma caòtica i les acumulacions de xalets il·legals; els ‘hooligans’ del PP són els que demanen pluralitat informativa, i callen davant la lamentable línea editorial de Canal9, perquè els interessa que es propaguen mitges veritats i mentires; tots eixos són ‘hooligans’ del PP… com ho eres tú, estimat veí: gent sense un mínim de respecte pels demés, sense un mínim de pensament crític, que només creu en les seues idees i que tira per terra als demès. Jo escric coses que es poden demostrar, una per una… i tú? Clar que hi ha gent del PP que simplement és de dretes; però al PP actual cada dia hi ha menys gent que simplement es de dretes: ara són majoria els ‘hooligans’ del PP.

 3. ¿Sabeis lo que pasa? ¿seguro que no verdad?, pues yo os lo diré…
  Los «hooligans» del pp, ante todo somos personas y lo demostramos dia a dia, cosa que cierta gente que habla intentando dárselas de grande no es capaz. Los «hooligans» del pp, en nuestras casas hemos recibido una educación más que consolidada cosa que otros no demuestran haber hecho con los suyos. No nos avergonzamos de nuestros ideales ni de nuestros principios le pese a quien le pese y le resulte desagradable a quien le resulte. Ahora bien, lo que no se puede hacer, es intentar hechar por tierra una gran lavor que es la que todos los «hooligans» (según algún/a socialista cerril) hacemos. Porque que no se os olvide que a nosotros nadie nos dice lo que tenemos que hacer, nadie «nos come la cabeza», nadie nos abliga a nada. ¿queda claro? Si lo hacemos es porque lo creemos conveniente. Así que si quereis respeto para todos los vuestros, demostrar que vosotros también sois capaces de hacer algo medianamente bien. Gracias.

 4. ¿se puede saber a que te refieres con lo del «clan» que tu dices?
  para clan tu lista PPra y su sequito. deja de insultar y pierdete un poquito por otro sitio.
  por cierto, poca gente queria ir ya que habeis puesto hasta de suplente al molt honorable.
  Aço si que es un clan.

 5. Pues el peor de la lista del PSOE es más honrado, más trabajador y está mejor preparado que el mejor de los que presenta el PP de Benissanó en su lista.

 6. ¿Pero realmente quien va a votar a los socialistas en Benissanó? ¿Os habeis parado a pensar i a observar «el clan» que nos han puesto? ¿vosotros creeis que yo voy a confiar mi voto a estas personas? esque hoy ya ponen en lista a cualquiera!

 7. Esque, estos socialistes son lo millor, tiren la pedra i amaguen la ma, i clar, tirant tantes pedres, pues al final els ha caigut a ells una pedregà!!!

 8. t’ho torne a dir si escrivim a la justicia la mitat vos n’aneu fora, l’ajuntament de benissano es una institucio per a col.locar carrecs a dit

 9. Bona vesprada a tots.
  Aço es llastimos, no m’ho puc creure com un poble de 2000 habitants te una guerra oberta en cada article que apareix al diari, sincerament INCREIBLE. que guanya la gent criticant, insultant, etc… als seus veins?
  Que guanyeu amb aço? vull anar a votar, pero vist el vist, m’ho pensaré dos voltes ja que no es mereix el meu vot cap partit que no respecta al contrari.
  m’agradaria llançar una crida a tots el partits politics i als seus components; Benisano es un poble xicotet, on casi tots sou familia, molt tranquil on els veins son molt hospitalaris, t’ajuden, etc…, per favor, deixeu de emprenyar-vos entre vosaltres i feu la vida agradable i facil als veins i als que venen de fora.

 10. Ramón te tota la raó i es la persona que en mès trellat està parlant i tu ara dius que en este article sa desviat el missatge o la informació, pues parla en els teus companys perque en l’article on està la informació de quan se nombrà candidata a Isabel, crec que vareu fer el mateix!!!
  Aisí que el que no vullgues per als teus, no ho dessitges pers demés!!!

 11. bon dia.
  dir dos coses, una haveu desvirtuat l’article de la presentacio clarament, perque no es parla o es comenta el acte?
  segona, INFOTURIA, deurieu deixar de publicar els articles en els cuals ja s’aplega a insultar, desprestigiar i tirar per terra a les persones.
  un poquet d’humiltat per totes les bandes no vindria mal, recordeu que tots deuen ja que estan en la seua OBLIGACIO treballar pel poble i la seua gent.

 12. ¿Por que aquí se censuran mensajes?, que pasa, ¿que lo que no os conviene que se lea no se publica?, lo digo porque mensajes míos no han sido publicados. A lo mejor teneis la capacidad de influir en la gente que lee esta edición, pero muy difícilmente canviareis el pensar de un pueblo, que creerme, es mucho superior a vuestra censura.

 13. Pero de que vas??? el ayuntamiento de benisanó es trasparente y si tan seguros estáis de eso que haceis escribiendo aqui y no en un juzgado??? yo no tengo nada encontra de silvia, no la voy a votar, pero no tengo nada en contra. y repito que en los talleres de empleo han entrado gente de todos los colores politicos y de todas las familias, decir lo contrario es MENTIR, MENTIR, MENTIR, QUE AL PARECER ES LO ÚNICO QUE SABEIS DECIR.

 14. Aixo no es aixi.. listillo¡ estem en campanya i la prensa sap molt be el que te que traure… Ojo en el que dius. Vosaltres es califiqueu per dir mentires i algun dia les paraguereu… no si en justicia o al llarc de la vostra vida…. pero aplegara per ser males persones i dir lo que no es

 15. Yo estuve en la presentación de Silvia y tengo que decir que en su discurso vi a una mujer honesta y sin maldad, dispuesta a trabajar por su pueblo. Se nota cuando una persona es sincera y no miente simplemente mirándola a los ojos. Los intereses que esta chica pueda tener son los intereses de todos y cada uno de los vecin@s de este pueblo. Por último decir que me parece de muy mal gusto insinuar que los talleres de empleo se dan según las estadísticas en las votaciones (a mas votos de un partido mas gente colocamos simpatizantes o militantes de ese partido), esto no es igualdad ni transparencia, por lo tanto Silvia no dice mentiras cuando habla de transpariencia e iguldad, vosotros mismos… mi voto ya lo tienes Silvia.

 16. Més ofés sembles estar tú, així que opine que he encertat de ple amb la meua exposició. D’altra banda et diré que jo no forme part (ni activa ni pasiva) de cap partit polític, cosa que tú segur que no pots dir (sense mentir, clar).

  Tanmateix et diré que, siguent (com eres) un hooligan del PP, tú no has vist La Sexta, Tele5 o Cuatro ni al zapping: segurament passes de Canal9 a Libertad Digital i acabes la jornada amb Intereconomia TV. El que es diu una oferta variada (vas de la dreta ultra a la ultra dreta).

  Per acabar este diàleg sense fi et diré que jo he escoltat al PP (i als seus mitjans de comunicació acòlits) dir que ZP ha trait a les víctimes d’ETA; que ZP ha entregat Navarra al Pais Vasc, i Ceuta i Melilla al Marroc; que ZP vol matar de set a la Comunitat Valenciana i a Murcia; que ZP ha estat darrere del 11-M; que estava ZP i el PSOE (i no el PP), darrere del cas Gürtel; que ZP és el culpable d’haver acabat amb l’imparcialitat dels jutjats i del bon treball de Policía i Guàrdia Civil; que ZP vol acabar amb la família tradicional, per permetre les bodes d’homosexuals (quan hi han càrrecs del PP que són homosexuals i que s’han casat); que ZP vol acabar amb la tradició cristiana, pel simple fet de voler acabar (només en una xicoteta part) amb els privilegis de l’Esglèsia Catòlica… en fi, una muntanya d’animalades i falsetats, mai rescolzades amb probes (això mai li ha fet falta als hooligans del PP) que fan que el propi Rajoy evite manifestar-se al respecte cada vegada que li pregunten i que justifica que, des de fa anys, el propi líder del PP no concedisca rodes de premsa amb la possibilitat de fer-li preguntes (QUÊ VOLDRÀ AMAGAR, QUAN ACTÚA AIXÍ?).

  Xe, no vull continuar. Sé que no et convenç res del que et dic, perquè són massa anys els que has passat veient Canal9, llegint a Pedro J. Ramírez i escoltant a Federico Jiménez Losantos. Pero fes-me cas només en una cosa: pren-te la pastilleta eixa que et va dir el metge, que bona falta et fa!!!

 17. Entonces «y el del camión» , si yo por, supuestamente insultar que tu dices (que te digo que no es insulto, lo que pasa es que la verdad ofende normalmente, por lo que veo) todos los de tu grupo político que aún descalifican de forma más soez y vulgar, ¿también son hooligans del pp? A lo mejor, no tomas la misma medicación que yo, pero alguna otra medicina… ¿no te vendría mal no?
  Además que la fama de insultar y de faltar el respeto constantemente la tiene el partido socialista no? no se, lo digo porque cuando miro el telediario de Telecinco, la sexta, cuatro… me da esa impresión. Lo más probable es que se estén conviertiendo ahora a la extrema derecha ¿verdad? Se nota que eres socialista irracional como el presidente de tu partido, que aún teniendo un numeroso grupo de asesores, es incapaz de hablar de forma seria y centrada, y simepre diciendo cosas si sentido.

 18. Jo t’explicarè perquè eres un hooligan del PP: en primer lloc, perquè eres un incondicional del PP («Todo lo que hace el PP está bien, todo lo que hacen los demás está mal»). En segon lloc, perque utilitzes una dialèctica violenta: «Somos una tierra hostil para los socialistas de Benissanó». En tercer lloc, perquè insultes als demés: «antifaz progre-chabacano»… emprant, a més, terminologia que solen utilitzar els mitjans de comunicació d’extrema dreta: Libertad Digital, Intereconomía TV, etc. En fi, expressan-te com ho fas, et defineixes com realment eres: un hooligan del PP.

  Finalment, al teu ‘desvarío’ de UPyD no et conteste perquè no entenc ni a què et refereixes: deu ser que no prenc la medicació que tú necessites. I no t’ho prengues malament: no tens la culpa de ser com eres, es nota que a tu et va tot molt bé.

 19. Sabes lo que pasa » Y el del camión» que a los hooligans que tu dices no hace falta que les den de «menjar», porque pueden «menjar» por si mismos. No se porqué os habeis empeñado en decir que los que escribimos aquí somos hooligans, somos vecinos del pueblo, en mi caso con niños pequeños que estoy viendo la realidad sin ningún antifaz progre-chabacano que me cubra los ojos, cosa que tu, llevas máscara . Lo mas probable, es que el/la que tenga que «menjar» seas tu no?
  Y los votos de upyd, a que «pap» entran?, por casualidad se desvían hacia el «pap» socialista?

 20. Als pobles xicotets és més fàcil «omplir el pap» del nombre suficient de votants per a poder aconseguir una majoria absoluta. El PP de Benissanó ho ha demostrat als ultims anys, després d’apropiar-se dels vots d’Unió Valenciana (què inocents varen ser els de UV). Per cert, Ramón, em sembla que és l’hora de que acudisques a la seu del teu partit (el PP) a que et donen la teua ració diària… els hooligans tene que menjar.

 21. Precisament com un vei del poble que tots coneguem que aconsegui un bon treballet en sanitat en un d’estos concursos de telecinco (perdo de la generalitat), i el jusgat «calentet» digue que aixo si que no tenia trellat i que tornaren a traure la plaça a concurs. La justicia a poc a poc va fent cami, i sino al temps.

 22. Los socialistas de Benissanó, estan rabiosos porque saben que en estas elecciones no van a sacar ni para pipas, va a ser un acontecimiento planetario. Somos una tierra hostil y lo vamos a seguir siendo!!

 23. I tot el món sap que els socialistes de Benisanó tiren per terra el treball i la transparencia del funcionaris, perque miguel com sabrás els concursos els fan els funcionaris. Si tant segur estas de que no son trasparents ves i denunciau, voras com tornes del jusgat calentet… Continueu desviant la atenció de la gent amb mentires que aixi vos va tant com en el poble com en la comunitat.

 24. Te contesto trasparente… que ya te hemos pillado. Para empezar había demanda de guardería y el ayuntamiento cumplió, se amplió la guardería, querían comedor y otra vez el ayuntamiento cumplió y solo se quedaban 3 pequeños a comer. Que empresa te hace un servicio de comedor para 3 niños?? También es culpa del ayuntamiento de que solo se queden 3 niños? También vais a criticar eso? Un ayuntamiento da un servicio cuando la gente lo necesita, se ha buscado otra solución pero ni los padres de esos tres pequeños hubieran querido. Suben la guardería, muy bien, sigue siendo la guardería más barata de toda la comarca, incluyendo las municipales de otros municipios. Y no me digas que no que soy padre se lo que cuestan las guarderías y sé lo que cuesta la de benisanó. Luego empresa de obras jajajaj no sabes ni de lo que hablas y para acusar hay que ser consecuente con tus argumentos y saber por lo menos de que hablas. Cuando se hace una obra pública el ayuntamiento como todos los ayuntamientos publican una convocatoria para que las empresas presenten un presupuesto y unas “plicas” y se hace un concurso (que no lo hace la alcaldesa sino el interventor que es el competente) te digo que todas las empresas que se dedican hacer obras publicas (ya que todas las empresas no hacen obras publicas) de benisanó y de la comarcan se han enterado porque se dedican a eso, no creerás que te van a enviar una circular a tu casa, que esto no funciona así. Se queda la obra quien gane el concurso es decir que da más a cambio de menos. TAL VEZ LA CIEGA ERES TU con todo el respeto del mundo. Un saludo un més del poble.

 25. trepitjant el valencia, aço tindras que comentar-ho al periodista JOSE GARCIA, que al fi i al cap es la persona que escriu l’article, t’has equivocat possant el comentari.
  per cert, perque et molesta que posse «el passat diumenge» en aquest article i no et moleste que ho posse tambe en l’article de la presentacio de la candidatura del pp on llegim «el passat divendres»????
  ja sabem la resposta, eres ppro i no saps fer mes que encendre el foc sense trellat.

 26. juas juas juas, yo tambien lo pasado por ahi, aqui no existe mucha transparencia (solo la del agua del pouet) e igualdad.
  te doy un ejemplo; la guarderia municipal, pregunta que ha pasado en los ultimos años y veras lo de la transparencia e igualdad donde se queda, despues de que los padres protesten, se hace la guarderia mas grande para que entren todos (hay que decir que cumplió el ayuntamiento con lo dicho), ofrecen servicio de comedor para despues quitarlo (sin poder dar solucion al problema a los vecinos afectados), suben los precios diciendo que es deficitaria, ¿desde cuando un servicio publico debe dar resultados positivos? ¿acaso dan resultados positivos los centros sociales, bibliotecas municipales?
  ¿porque las obras municipales las hace siempre la misma empresa? porque a los demas no nos informan, ¿porque solo se contrata un tractor para servicio de transporte? porque a los demas no nos llaman, sigo….
  hay un dicho que dice «no hay mas ciego que el que no quiere ver», ahi creo que estas tu, o no quieres ver o no te dejan ver.
  yo te digo que lo he sufrido, tu no lo crees, te dejare ser feliz con tu ignorancia ppra.
  a lo que dice un mes del poble, no has sido capaz de contestar ¿porque sera?

 27. esta chica no se deja/dejara manipular, tiene integridad, cosa que vosotros no. Sobre si se le ve o no en el municipio ¿que tiene que ver? vive aqui, ha echado raices aqui, ¿que mas quieres? ¿acaso los tuyos se ven mucho por el pueblo? yo conozco varios que solo los ves cuando hay algun acto, despues nada de nada, es mas, se llevan a los hijos a otros colegios, viven en otros pueblos, «negando» mejores servicios a los de «su» pueblo, ¿sigo? asi que chiton.
  es verdad que alguna persona afin a psoe puede o esta trabajando para el ayuntamiento, puede que haya entrado en alguna escuela taller, pero no por otra cosa que por protestar en la mayoria de los casos, de todos es sabido que siempre que hay escuela taller, hay conflicto en la admision de los alumnos.
  Y efectivamente no somos tontos, por eso, cada vez se protesta mas ya que lo de transparencia e igualdad yo lo he sufrido en mis carnes y el pp no tiene idea de como se aplica.

 28. A Silvia le diría yo haber ella que sabe sobre igualdad y transparencia cuando a ella se le be en el municipio en ocasiones contadas, pero bien, es libre de mentir y girar la tortilla según su interés. Me gustaría que me explicase a que transparencia se refiere. Cuando todas las oportunidades y trabajos que se han ofrecido desde el ayuntamiento han tenido la máxima transparencia y legalidad. Podría contar las personas que son del PSOE que han entrado a trabajar en el ayuntamiento incluidos familiares directos de la oposición. Silvia la transparencia esta en ser noble y intentar ganar los votos con tu proyecto no echando por tierra el trabajo de otros o intentando mentir a los vecinos. Que aquí no estamos tontos, que lo de la transparencia y la igualdad para todos ya no cuela más. Luego diréis que entra más gente del PP que del PSOE a trabajar en talleres de empleo, pero es lógico, no hay que ser muy listo y saber que en Benisanó hay mucha más gente que vota al PP haz estadísticas.

 29. Una verdad como un templo, en Benissanó solo son iguales los amigos de los que mandan en el PP y si no que se lo pregunten a Paco Micó o a Juanvi. Aqui si pides cualquier cosa te piden que te afilies al PP y lo digo por experiencia.

Respondre

La vostra adreça de correu no es publicarà.