Les piscines de Benissanó no s’obriran este estiu per les deficiències de les instal·lacions

L’ajuntament treba en un nou projecte de piscines de titularitat municipal

L’Ajuntament de Benissanó no obrirà al públic aquest estiu les piscines a causa de les deficiències estructurals que presenten les instalacions. Segons ha fet públic el consistori, les causes que han portat a adoptar aquesta mesura són els de falta de seguretat. “Les instal·lacions presenten actualment deficiències estructurals que no s’adeqüen a la normativa vigent ni a les recomanacions dels organismes pertinents per a poder garantir la salut dels usuaris”.

En la llarga llista de carències que presenten a dia de hui les piscines figuren: obsolescència estructural i de connexions bàsiques, falta de mecanismes de dosificació automàtica de cloració i desinfecció, fugues d’aigua constants, deteriorament del revestiment; falta de sistemes eficaços de control que permeten detectar i minimitzar qualsevol perill higienicosanitari i falta d’independència de la piscina xicoteta respecte de la mitjana que puga garantir un sistema propi de filtració i desinfecció.

Les instal·lacions, per tant, “no necessiten una adequació puntual, sinó una renovació total, amb una accessibilitat segura i un obligatori pla d’autocontrol per a garantir el correcte funcionament i la seguretat dels usuaris” ha explicat l’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro.

L’equip de govern està treballant en un nou projecte de piscines de titularitat municipal, i ha mantingut les primeres reunions amb els organismes que l’han d’autoritzar, ha avançat l’alcaldessa socialista, que ha lamentat el perjudici que aquest fet pot causar entre els veïns de Benissanó, però ha justificat que “és una acció que es pren per responsabilitat, perquè garantir la salut dels usuaris està per damunt de tot”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà