El PP de Benissanó presenta el programa electoral

presentación programa electoral pp benissanó el camp de túria

El passat diumenge el PP de Benissanó va presentar el seu programa electoral als veïns i veïnes de la població amb dinar, festa, castells unflables, paella gegant i ambient de música.

Pau Tineo

Més de 500 presones segons l’organització van recolzar a la Candidata Isabel Castellano i al Partit Popular de Benissanó en este dia de festa.El primer representant popular que va prendre la paraula va ser el president del PP de la localitat, Lino Serra, que es va mostrar orgullós de la nombrosa assistència dels veïns de Benissanó, “que 500 persones hagen vingut a abrigar al Partit Popular és d’agrair, este partit és fort gràcies a vosaltres».

Després li tocà el torn de paraula a la candidata Isabel Castellano, qui explica als veïns el projecte del Partit Popular i el seu programa electoral ‘Un programa seriós i realista vista la situació que es viu hui en dia, este programa s’anirà adequant segons les necessitats de la gent i de la situació económica. Tinc un gran partit i un gran equip per a aconseguir un millor futur per a tots vosaltres, no perdrem ni un minut amb les critiques i falses promeses del PSOE, treballarem vot a vot no sols per guanyar a Benisanó, sinó també perquè Paco Camps siga el pròxim president de la Generalitat Valenciana».

Acabada la intervenció de la candidata va prendre la paraula el Conseller de Governación Serafin Castellano qui va donar l’enhorabona a la Societat Musical ‘la Familiar’ de Benissanó pel primer premi rebut dissabte passat al Certamen Provincial de Bandes, continuà la seua intervenció destacant el bon treball d’Isabel i del seu equip al capdavant de l’ajuntament,» No podem tindre millor candidata, La gent et vol i et recolza, prova d’això l’assistència de més de 500 persones a un mítin. Enhorabona a tots els simpatitzants i militants per este gran moment, un moment que sense dubte serà del Partit Popular. Necessitem que el PP de Benisanó estiga en l’ajuntament i que el millor president que ha tingut la Comunitat Valenciana, Paco Camps siga novament President de la Generalitat amb el major recozament electoral de la història».

 

30 Comentaris
 1. LO QUE ESTA CLARO ES QUE EL PSOE LLEVA UNA LISTA EJEMPLAR,LLENA DE GENTE SOCIABLE,EDUCADA Y TRABAJADORA.CON ESTO NO DIGO QUE LA DEL PP NO LO SEA PERO BUENO…..Y EL PROGRAMA DEL PSOE BUENISIMO,ASI ES QUE:QUE ESPABILE EL PP.

 2. 400 afiliados, actos multitudinarios, la mejor alcaldesa del mundo mundial y los del PSOE suben 9 puntos y nosotros bajamos 4. Esto como se explica? Igual la respuesta está en la lista que presentamos. El publo no es tan tonto como algunas piensan

 3. ya vamos atacando y faltando a las personas… Me parece increible que publiquen este tipo de comentarios y el moderador lo apruebe. Ademas que no viene a cuento, buscaros otro pasatiempo y respetad a las personas que ademas de trabajar y preocuparse por el pueblo como concejal saca tiempo para sus hobbies.

 4. Com pot ser que el PP haja tingut més vots a Benissanó per a les autonòmiques i haja baixat en proporció a les municipals.

 5. Soy del pp y no la votaremos, somos conocidos como la ciudad sin ley, hemos sufrido robos, y agresiones por educados vecinos del pueblo que deciden despertar a toda la calle a altas horas de la madrugada, tenemos que llamar a la guardia civil todos los días en verano.
  Lamentablemente no podemos votar a este partido en el pueblo.

 6. XEE MOLT BON PROGRAMA ELECTORIAL, AMB MOLT DE CONTINGUT I MOLTES NOVES PROPOSTES. SEGUIU AIXI PEL BE DE TOT EL POBLE. EL DINAR ESPECTACULAR ,ELS XIQUETS SEU PASAREN GENIAL. I NO FEU CAS A LES CRITIQUES DE PSOE..

 7. Ánim Isabel a per totes, seu mereixeu per tot el treball i tot l´eforç que heu fet durant estos cuantre anys. Desde luego el meu vot i el del meu home el tens, per tot el que has fet per el poble. gracies al partit popular per haber fet esta festa, sigue espectacular¡¡¡ podrieu fero més vegades, aixo si prepareu per a més gent¡¡¡ un abraç a tots els populars en espercial a tu Isabel

 8. moltes infraestructures i molta font d’hormigó, i anfiteatres morts d’aburriment, pero dels diners que debem a la Generalitat no es parla res, eh? bó, que el gens honorable pot encarregar-se d’esborrar els comptes manrasans…..

 9. El «chupapollismo» (perdón por la expresión) que hay en los comentarios de esta noticia se dispara a limites insospechados, aquí si que interesa decir el nombre de cada uno a ver si cae un buen puesto de trabajo.

 10. Porque se censuran algunos comentarios?? Ayer escribí un comentario y no ha sido publicado. Me parece que lo que se deberia censurar son los insultos a los que nos tiene acostumbrados el psoe. De todas maneras los del pp no se paran en eso, no se dedican a insultar sino a trabajar por su pueblo.
  En este pueblo hay mucha gente nueva, también hay gente extranjera y gente que no conoce el valenciano, y el castellano lo entendemos todos, gracias por tenernos en cuenta a los que venimos de fuera. Tanto el balance de gestión como el programa que habeis repartido me parece muy bueno. Benisanó es un pueblo muy acogedor y vivo para lo pequeño que es. Me gusta lo que han hecho y lo que piensan hacer para el pueblo. Por eso votaré al PP porque me gusta Benisanó y me gusta su alcaldesa 😉

 11. Los únicos votos dignos son los que den la victoria al psoe.
  Perdonadme por si he faltado el respeto señores del pp, pero la verdad es esta y es el lema de mi campaña así que no ensucies mi partido

 12. Una vegada més, les desqualificacions arriben per part dels de sempre: dels hooligans del PP, que només consideren «dignes» els seus vots… són molt demòcrates, però només ells: la resta són ciutadans de segona, amb vots «indignes». Veíns de Benissanó, ja sabeu qué suposa votar al PP. El PP no té prou en bombardejar este periòdic de comentaris idèntics (seran de la mateixa persona? m’agradaria poder comprovar-ho…); el PP no té prou en en guanyar les eleccions; el PP no té prou en provocar als que no pensen com ells «possant la sintonia del partit ben forta»… no, els hooligans del PP tenen que insultar als adversaris polítics, als veíns que voten a la resta de partits polítics… dient que els vots d’eixes persones «no són dignes» (segons diuen els hooligans del PP, no sóc jo qui s’ho inventa).

 13. Ànim Isabel, que per el que es pot observar, asó ja està pràcticament sentenciat!!
  Tu si que vals i el poble et vol!!
  Per cert, yo també vull felicitar al Partit Popular de Benissanó per l’acte del passat diumenge. Yo també estava i em vaig emocionar molt, perquè hi havia molta gent i podeu estar contents perqué amb el dit podeu tocar el cel per lo be que varen eixir les coses, es varen desvordar totes les previsions i no donaveu «a basto». En eixe moment es vareu ficar nerviosos, però podeu estar satisfets i contents perqué ho vareu fer de meravella i totes aquestes coses, son molt valorades per els veins del poble.
  Ànim que el dia 22 ja està ací!! Eise día hi ha que possar la sintonía del partit ben forta, per a que tots sàpiguen d’on venim, d’on som i d’on anem!! Els vots del Partit Popular si que son dignes!!

 14. Futur? quin futur ens espera quan deguem mes que divisa? tot el que es faça estara molt be, si senyors, pero despres s’ha de potenciar l’us, s’ha de mantindre i sembla que aixo no importa.
  tots sabem que els programes son cuasi impossibles de cumplir, si no, on estan les VPO que varen prometre fa 4 anys? on esta la policia 24 hores x 7 dies a la setmana? continuem?.
  Tambe dir que junt al programa han enviat un llibre, que baix el meu punt de vista no es correcte.
  Tot el que s’ha fet, ho fa l’ajuntament i l’ajuntament no es solament el PP. perque que jo sapia el PP no ha pagat ni un centim de totes les coses que s’han fet, Veritat? entonces que no es penjen les medalles tan rapid.
  S’atribuexen coses i actes que no son fetes per ells, sino per altres administracions o entitats locals.
  Clar, ara tot val per aconseguir un vot.

 15. El programa electoral del PP és espectacular, tot en monolingüe no siga cosa que algun veí del poble aprenga alguna paraula en valencià i perda la vista. Una vegada més lamentable.

 16. Moltes felicitats Isabel, per tot el recolzament que tens tú, i també tenim tots els del Partit!!! Lluitem i contem a la gent les nostres gestións i el nostre programa REAL i de FUTUR. El que vol la gent es el que estem fent durant 28 anys: Plena Sinceritat!! Que no mos marejen els Socialistes!!! VOTEM AL PP!!

 17. La veritat es que soles es parla de futur jo meu vaig passar genial i sobre tot quins més disfrutaren foren els xiquets. Me encanta el delantal isabel . ISABEL ALCALDESSA. TE VOLEM I TE NECESITEM

 18. Un programa realista, serio y con un contenido necesario para nuestro municipio. Son las primeras elecciones que estoy viviendo en Benisanó y tengo que decir que Isabel es una máquina, la quieren, la apoyan, la gente alucinaba al ver todo lo que habían montado, fué una fiesta en toda regla, en todas las intervenciones se habló de futuro, de las cosas que van hacer, dejando las criticas hacia la oposición. Me gusto mucho para ser un mitin en un pueblo tan pequeño. Cuando pasen las elecciones me pienso afiliar al PP de benissano sin ninguna duda

 19. Va ser un acte espectacular i molt multitudinari. Jo mai havia vist en cap acte a Benissanó el que vaig veure allí, es a dir, tanta gent reunida per a conseguir un mateix fi: que Isabel, torne a ser la nostra alcaldessa. Vull transmetre al Partit Popular i en especial a Isabel, la meua mes sincera enhorabona, i també dir que, aisí es com es treballa de forma correcta, transmitint la ilusió i l’harmonia de que les coses es poden fer ben fetes.
  Ànim i endavant!!

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà